| cffc a întrebat:

Vi s-a întâmplat să rămâneți prins în visul vostru și să nu vă puteți trezi?
Eu dormeam și aveam un vis destul de ciudat.
Tavanul îmi era plin cu apă de la vecina de sus, l-am trimis pe prietenul meu să vadă ce se întâmplă iar în momentul în care el a ieșit pe ușă a început totul, am reușit doar să văd cum coborau în jos pe scări ambii îngrijorați trecând de apartamentul nostru și coborând mai departe pe scări în jos.
Un dulap a început să se deschidă și să se închidă singur, am încercat să îl ignor, după care alte obiecte de prin casă au început să se miște, astfel mi-am dat seama că nu sunt singură, am încercat să le ignor pe toate ca să nu intru în panică și am realizat că visez, am vrut să mă trezesc dar mi-a fost imposibil.
Mă trezeam, încercam să mă ridic din pat după care mă trezeam tot în același loc. Când realizam că a fost doar un vis și eu de fapt nu m-am trezit, deschideam repede ochii încercam să fac mișcări bruște (Eu așa mă trezesc din somn atunci când realizez că visez și vreau să mă trezesc) Am sărit repede din pat pentru a pleca la baie să mă spăl pe față ca să fiu sigură că nu mai adorm, doar că eram dusă din nou în pat realizând că a fost un vis. Astfel am ajuns să fiu prinsă într-o buclă de vise și să îmi fie imposibil să mă trezesc, mă duceau mereu în același loc, adică în pat dormind, toată asta m-a obosit atât de tare încât la un moment dat am încetat să mai încerc să mă trezesc oricum sfârșeam să mă trezesc tot în pat după care să realizez că din nou a fost un vis.
Am reușit să mă trezesc doar în momentul în care mi-a sunat telefon, în acel moment când am auzit că îmi sună telefonul m-am simțit salvată.
Mi s-a mai întâmplat asta, însă la fel de profund ca acum, niciodată. Dacă nu mă suna telefonul oare rămâneam blocată în visul meu? De ce se întâmplă asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| ReddY25 a răspuns:

Nu,niciodată.Am un somn liniștit

| mastadont a răspuns:

Am pățit și eu, nu e nimic de îngrijorat. Eu cred că acest lucru se întâmplă când corpul este foarte obosit, intră în faza de somn profund dar mintea rămâne trează.

| StoicAnalysis a răspuns:

Am patit si eu de cateva ori. Nu e un sentiment prea placut... Sa vezi ce aiurea e cand ai bucle din astea si cand visezi ca trebuie sa mergi la baie... Eu am avut noroc ca m-am abtinut. Era un chin imens sa ma duc la baie si sa ma abtin in vis de vreo 2 ori. Chiar si cand m-am trezit de tot si m-am dus la baie pe bune, am stat 5 minute sa ma asigur ca nu visez laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am patit am vazut un ochi mare de dragon cu lava pe el si un ras demonic si se uita si radea si nu ma lasa sa ma trezesc am injurat si m-am trezit pana la urma s-a rezolvai

| LisaJulie a răspuns:

Nu prea, eu in general nu prea am un somn adânc și nu mi s-a întâmplat dar cred ca depinde de ce ai făcut sau la ce te-ai gândit in ziua respectiva

| KovacsB a răspuns:

Cand imi dau seama ca sunt intr-un vis imi fac de cap.Pot sa zbor, sa vizitez diferite locuri sa intalnesc persoane sa pun intrebari sa am raspunsuri.