| existential a întrebat:

Vi s-a intamplat sa va loviti prin casa si sa va cuprinda anxietatea, ipohondria, depresia?
Eu m-am lovit mai devreme de masa, la un deget de la picior. Articulatia degetului s-a fortat prin extensie.
Acum imi fac griji ca o sa am probleme cu articulatia aia, ca o sa ma doara cateva saptamani, ca o sa imi fie greu sa merg.
Merg cu dificultate... Deja am anulat niste drumuri pe care le aveam de facut saptamana asta, de teama ca o sa imi agraveze durerea.
Ce sa fac ca sa imi revin? sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| Madasinimic1 a răspuns:

Si mie mi se intampla. Te-as sfatui sa incerci sa te fortezi sa faci cateva drumuri, ca sa vezi daca depresia din tine are dreptate sau nu happy eventual gandeste-te ca nu s-a intamplat nimic, e doar un colt de masa. Sau incearca sa nu te axezi pe durere, pana la urma nu e un caz extrem. Sper ca te-am ajutat! happy

8 răspunsuri:
| dinaprilie a răspuns:

O "intindere" de ligamente la cot cu "infiltratie" si nu a trecut de 1 an ( adev ). Nu as vrea sa zic ca a ta este mai mica doar ca, poatw fi? Succes!

| Jugoslavije a răspuns:

Vrei sa zici ca un obiect este mai destept decat tine?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să bei apă minerală de Buziaș.

| gabicoo a răspuns:

Să vezi tu depresie și ipohondrie atunci când ai să te lovești la ouă!winking

Răspuns utilizator avertizat
| Vanessika a răspuns:

Mergi înainte, la propriu și la figurat. Da, e enervant sa te lovești prin casa, dar dacă ar fi sa ne plângem de fiecare dată, sigur am intra în depresie.

| darrio2007 a răspuns:

Daca numai de la asta te-au cuprins cele trei, ce faci cand
(ferească) te va parasi iubita, cand o vei avea? Iti pui streangul de gat?

| SilentRain a răspuns:

Sunt intangibila la faze de genul, ieri m-am lovit de mi-a dat sângele din deget (cred că am dat unghia peste cap ), sunt atât de obișnuita cu durerea încât nu mă mai suprinde