Am herpes chiar acum, crema Aciclovir, ar fi indicata dar folosesc cu brio plasturi labiali, protejează suficient.
,, Tratamentul"" cu pasta de dinți e doar un mit, nu doar că e absolut inutil si nu tratează dar în încetinește procesul de vindecare.
Cheers
Nu am avut niciodată (ferice de mine), dar un amic folosește Herpes stop și plasturi
Ce mănânci? Am o amica care face herpes nonstop mai ales când vina iarna
Scoarță de copac.
Mănânc ce mănâncă fiecare. Nimic ieșit din comun. Un legătură cu iarna, așa se întâmplă și amicului meu. Mi se pare foarte aiurea, am înțeles că doare, se mai și crapă și na, este deranjant și inestetic.
Eu nu inteleg cum de unii fac atat de des herpes si unii niciodata
Conform studiilor peste două treimi din populația globului este infectata/purtatoare de virus herpetic. Sunt puțini "ne-infectati". Dar sunt și destui infectați, care din cauza sistemului lor imunitar, nu prezintă simptomatologia celor care au erupții etc. Acum că îl am sau încă nu, asta nu știu. In familia mea doar eu nu "făceam herpes pe buze". Sunt mai cu moț probabil
Dar cum faci sa sistemul imunitar atat de puternic?
LisaJulie,
nu îl "fac". Chiar nu fac nimic. Așa m-am născut. Mă îmbolnăvesc extrem de rar ("răcesc" ușor, cu niscaiva febră și tuse pentru câteva zile, o dată la 3-4 ani). Daca țin bine minte, ultima data când am fost "răcit" a fost în 2022. Mna, ce sa zic. Oi fi din piatra
AliceFirea întreabă: