| VulpeaDinUmbra a întrebat:

Voi ce parere aveti, daca ma spal chiar si pe cap cu apa rece de 3 luni atunci cand fac dus deci si nu am patit nimic, cel mai probabil nici de acum nu voi pati nimic? Sau nu se stie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| AsgaardSephiroth a răspuns:

Nu cred, te călești. Strămoșii tot cu apa rece se spălau. Dar nu ar fi rău din când în când să ai putina apa caldă.

| gabicoo a răspuns:

Dacă insiști până la urmă o pățești.winking

| VulpeaDinUmbra explică (pentru AsgaardSephiroth):

Si asta nu pentru ca sa nu patesc ceva rau?

| 9PM a răspuns:

Eu ok sa ieși,dar dupa o ora daca e vremea nefavorabilă. Vara e altfel că nici vântul nu bate, nimic, totul e senin. Toamna ploua, vremea e mai agresiva, e altceva. Iarna nu se recomanda, doar daca stai in casa și e cat de cat cald 23 grade gen.

| 9PM a răspuns (pentru 9PM):

Iarna îți scade sistemul imunitar fiindca nu ai un aport crescut de vitamina D. Vara stai puțin afara și e suficient, iarna ai deficit.