Nu cred, te călești. Strămoșii tot cu apa rece se spălau. Dar nu ar fi rău din când în când să ai putina apa caldă.
Eu ok sa ieși,dar dupa o ora daca e vremea nefavorabilă. Vara e altfel că nici vântul nu bate, nimic, totul e senin. Toamna ploua, vremea e mai agresiva, e altceva. Iarna nu se recomanda, doar daca stai in casa și e cat de cat cald 23 grade gen.
Ipohondria nu-și are locul aici. Apa caldă e pentru confortul tau. Dacă nu vrei sa folosești apa caldă nu este niciun bai.
Nu o sa pățești nimic, atâta vreme cât doar te uzi și după limpezești și nu mai dau curgă în continuu pe cap sau corp.
Eu de 3 ani si iarna la 5-10 grade afara (in casă erau cam 15-18) mă spăl PE TORT CORPUL cu apă rece și nu am ABSOLUT NIMIC, din contra, întărești corpul și sistemul imunitar, cum făceau și străbunii noștri tot Daci?❗❗❗
Acum multi ani am făcut duș cam 1 oră juma cu apă rece pe tot corpul și după sm tusit un pic dar atât în
Odată când a venit doctorul de familie pe la noi ore altceva, mana a insistat să vă asculte la plămâni si a zis că am făcut "aprindere de plămâni" adică pneumonie dar că at deja era aproape vindecată in cam 1 săpt FĂRĂ SĂ FAC ABSOLUT NIMIC și FĂRĂ SĂ SIMT NIMIC.
Deci da, nu o să ai nimic.
Imediat după aia, poți să ai ieși afară atâta vreme cât sunt 15 grade sau peste (e și mai bine dacă bate și vântul), mai ales dacă te mister pe jos și produci căldură.
ANI DE ZILE ei ieșean de la sala in tricou transpirat și mergeam acasă pe jos 1, 5 km la 10 grade și NIMIC MACAR NU-MI ERA RĂCOARE, darămite frig, ore canned ceilalți erau cu jachetele de training pe ei și se mirau de mine, inclusiv antrenorul cu experiență de 30 de ani.
Deci da vulpițo, o să fi bine, și cu cât o să faci de mai mult timp atât o să fii tot mai bine și rezistența?☺️?❗❗❗
carla21 întreabă: