| Ali29 a întrebat:

Vouă va bagă parintii supozitoare? Cum procedează? De o saptamana ai mei ma chinuie cu supozitoare. Cum stati cand vi le baga.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Ramo024 a răspuns:

Nu știu ce vârstă ai, dar spune-le că le poți pune singur. Ma gândesc că ai prefera așa.
Daca nu sunt pentru constipație, spune-le părinților că preferi alt mod de administrare a medicamentelor (pastile in loc de supozitoare).

| Ali29 explică (pentru Ramo024):

Ție îți bagă parintii supozitoare sau ti le bagi singur?

| Ramo024 a răspuns (pentru Ali29):

Cred că o singura data mi-am pus un supozitor sau două, singura, când aveam vreo 10 ani și eram constipată. Nu mi-a pus nimeni vreun supozitor vreodată.
Spune-le părinților tăi că nu îți place să îți pună supozitoare.

| Ali29 explică (pentru Ramo024):

Am incercat sa vb cu ei dar nu înțeleg. Ți-au băgat vreodată sapun supozitor?

| Ramo024 a răspuns (pentru Ali29):

Nu.

| dewymelly a răspuns:

Dacă acest lucru este adevărat, familia ta este similară cu a mea. Obsesionarea excrementelor, folosirea supozitoarelor ca armă. Dar supozitoarele sunt mai sigure (mai puține probabilități de efecte negative) decât medicamentele laxative orale.