Am fost doi ani vegetariana 80% raw.
Nu are cum sa iti fie foame daca mananci suficient. Eu mancam cel putin doua kilograme de fructe/legume zilnic. E greu daca nu esti obisnuit sau daca ai blocaje psihologice legate de cum "trebuie" mancate unele legume. Tin minte cum se uitau colegii la mine cand imi aduceam la lucru in caserola salata de ciuperci crude cu sos de drojdie nutritionala sau cand mancam cate o gulie ca pe mar. Preconceptiile sunt legate de cultura. Nu le lua in seama. Incearca sa mananci cat mai multe fructe si legume in starea lor pura, nealterata asa cum au fost facute sa fie mancate! Singura problema pentru mine a fost la inceput balonarea. Dar dupa cateva saptamani digeram pefrect orice. Good luck!
Stii, stramosii nostri mai si pescuiau si mai si vanau. Nu mancau doar fructe si legume. Legat de intrebarea ta, nu cred ca o sa rezisti prea mult. Am incercat sa adopt stilul asta, iar dupa cateva zile, zile in care m-am simtit obosit, lipsit de energie si in care n-am fost in stare sa fac nimic, am ajuns la concluzia ca nu-i de mine.
Da am vazut. Exact asta faceam in timp ce eram pe wapp.
Si ia i7.
Ray mananca numai de la Spartan. Mereu cand vorbesc cu el vine de la mall pana sa ajung eu
Cinema City Shopping City
Sâmbătă-Duminică : 11:30 (3D) 14:00 (3D) 16:30 (3D) 19:00 (3D) 21:30 (3D)
Luni-Joi : 12:10 (3D) 14:00 (3D) 16:30 (3D) 19:00 (3D) 21:30 (3D)