Acei cartofi sunt preprajiti si iti poti da seama cum ar arata acel ulei
. decat sa iei cartofi din aia mai bine stai 10 minute si iti cureti singur cartofi.si eu cumparam cartofi din aia dar de la un moment dat mi-am dat seama ca nu dureaza mult sa cureti singur cartofii. mihai
Cartofii congelati din pungi sunt chiar... cartofi, nu pasta! ei sunt prefierti si apoi congelati instant. de ce? 2 motive: ies crocanti si timpul de prajire este foarte redus. sanatosi nu sunt nici unii nici altii pentru ca sunt prajiti in ulei...
Si eu ma gandesc mereu ce naiba e grasimea aia care iti ramane pe maini dupa ce ii manevrezi si care pluteste apoi pe uleiul in care ii prajesti. Mie mi-e scarba de ei.
Nu sunt sanatosi asta e clar. Gandeste-te ca orice produs decojit si congelat nu este mai sanatos decat unul proaspat. iti recomand cartofii proaspeti:-)
Așa am citit și eu, dar merg pe principiul că oricum trăim într-o lume toxică. Manelele mi se pare că fac mai mult rău decît cartofii congelați, oricum.
Ingredientele folosite la prepararea lor nu fac altceva decit sa multiplice nocivitatea, asa ca... e de preferat sa cureti cartofii din piata si sa-i prelucrezi acasa chiar daca este uneori mai putin comod. Omul in emanciparea lui pentru a cistiga ceva timp liber (de barfa, de vazut nu stiu ce banalitate la tv...) prefera sa sara peste placerea de a-si prepara ceva de mancare sanatos, asa cum nu mai are timp sa citeasca o carte, sa vada ca in jurul lui natura este frumoasa, ca iarba e verde, ca un copacel se cazneste sa creasca, izvorul susura cu apa cristalina etc...
Nu sunt la fel de sanatosi precum cartofii naturali, asta e sigur.
Mai ales ca-i si prajesti dupa aia.
anonim_4396 întreabă: