| oceanoflove a întrebat:

Am auzit ca se pot congela piersicile. A incercat cineva? Dupa dezghet raman flescaite?

7 răspunsuri:
| anonymus005249 a răspuns:

Cred ca toate fructele se pot congela pentru a putea fi folosite ulterior în shake-uri, prăjituri, înghețate sau alte preparate. Normal, după dezghețare fructele vor avea aceeași stare ca și pana sa fie înghețate.

| ReddY25 a răspuns:

Eu unul nu

| Simpatic a răspuns:

Se pot congela, eu unul nu am facut asta insa

| MeisterSchnitzel a răspuns:

De congelat se pot congela, dar își pierd aroma.

| siriusblack98 a răspuns:

Am incercat eu atat cu piersici, caise, zmeura si capsune. Toate s-au facut piure cand s-au dezghetat. Ce nu am incercat totusi a fost sa videz punga. Posibil daca le bagam in pungi speciale pe care sa le videz, nu se mai intampla asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rămâne înghețat și uscat eu am mâncat fructe înghețate la muncă... Toate felurile și erau groaznic la gust nici na vea și zici ca erau bureți...

| relian a răspuns:

Da poti. Ai nevoie de pungi care sa reziste la temp scazute,sau cutii care se inchid etsns.
Speli fructele,orice fruct,usuci adica sa nu ramana apa pe ele,pui in punga,sigilezi,bagi la congelator.
Notezi pe punga data si asta e tot.
Fructele mare trebuie sa le tai bucatele, gen mere,pere,banane etc cele mici gen zmeura,cirese, visine le lasi asa intregi.
Mie imi plac ciresele congelate.
Sa ai cirese mari, dulci pff bagi un congelator plin, maninci toata iarna.
Nu patesc nimic daca is uscate, sa nu fie ude.

Întrebări similare