anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am scapat oja pe tastatura si monitor, a fost o pata si sa intins cand am dat cu acetona acum intr-un loc a ramas alb iar in altul lipicios, cum fac sa iasa?

5 răspunsuri:
| Promethazine a răspuns:

In primul rand scoate-i doar butoanele care au fost murdarite de oja si du-te spala-le cu apa. Pe urma sterge-le bine cu o carpa sau un prosop si lasa-le sa se usuce putin. Ai grija sa nu uiti unde au fost locul lor pe tastatura. laughing Eventual poti rupe hartii mici si sa scrii pe fiecare litera (unde era tasta respectiva).

| Harley18 a răspuns (pentru Promethazine):

Am dat si pe margini nu numai pe butoane si oja e uscata... plus marginea la monitor.

| Ineys a răspuns:

Hm, daca a ramas alb, posibil sa se fi luat vopseaua de pe tastatura... deci nu prea mai ai ce face. Cam greu de scris pe fiecare tasta unde era ( nu-mi imaginez cum ) mai bine, te uiti pe internet la o tastatura si-ti dai seama singura. Daca nu, cu o surubelinta. sau altceva apesi pe locul liber de la buton si vezi ce tasta e... cred ca poti si cu degetul daca le ai mai subtiri. laughing Next time nu mai folosi oja in fata calculatorului laughing.

| Promethazine a răspuns (pentru Harley18):

Pai faci cum am spus mai sus cu butoanele, dupacare iei o carpa si vi sa stergi si tastatura+monitorul. Recomandat sa fie inchis PC.

| AliGab a răspuns:

Bravo...nu-ti dai seama ca ai inventat o noua directie in fashion happy: manichiura pentru calculator happy