Am eu o dieta foarte usoara, am stat o saptamana la bunica mea care ea nu mananca carne (dar asta nu inseamna ca mie nu imi facea) deci dimineata cand ma trezam pe la vreo 9:30 beam doua cani mari de apa, dupa 30 de minute mancam normal, si nu mai beeam apa 2 ore (organismul nu imi cerea) si tot mai beam apa pe parcursul zilei apoi mai mancam la ora 5 stiu ca pare greu dar nu imi era foame
am exclus pastele, sucurile, dulciurile etc
binenteles ca nu am exclus nici sportul. cand m-a vazut mama nu ii venea sa creada. sper sa mearga si la tine succes
Cat ai slabit? in cat timp?
Vreo 3 kg in 5 zile ok dar asta depinde si de tine... bunica mea imi dadea voie o inghetata pe SAPTAMANA!
Iti spun eu cea mai buna reteta pentru slabit! Nu bea sucuri, bea apa, si fa mult sport.In schimb poti manca orice, regulat bineinteles.Alea-s tampenii cu slabitu in cateva zile 10 kg.
. Dupa ce slabestia atata pui dublu pe tine asa ca fa cum iti spun eu si daca-ti merge bine-mi dai funda, daca nu, nu.
Trebuie sa slabesc in 3 saptamani 15 kg. dar mersi pentru reteta.
Buna,nu este deloc sanatos si nici nu e recomand sa pierzi in 13 zile 10 sau 20 de kg pentru ca te poti alege mai mult ca sigur cu niste vergeturi si piele lasate, de care scapi numai prin operatii si ma insel ca vrei asa ceva.
Mai bine slabesti incet, dar sigur, pentru ca slabind intr-un timp scurt un numar mare de kg vei pune dublu la loc.
Iti recomand sa tii un regim echilibrat cu 3 mese pe zi si cate 2 gustari. Poti consuma cereale,lapte/iaurt degresat,supa calda, cartofii la cuptor sau fierti cu salata de varza si piept de pui/peste la gratar, salata verde cu piept de pui/peste, legume si ulei de masline, orez cu ciuperci.Painea alba o poti inlocui cu cea neagra sau de secara, au gust mult mai bun.Pentru gustari poti consuma migdale, nuci, alune, fistic chiar sandwich-uri.
Daca faci si sport te asigur ca vei slabi si te vei modela frumos, 30 de minute sau o ora pe zi de 3-4 ori pe saptamana este de ajuns.
Sper ca ti-am fost de folos!
Valentin987654321 întreabă: