| Sunshine121 a întrebat:

Afara e urat si ploua... si as vrea sa merg la magazin sa-mi iau ceva dulce, dar nu stiu cee thinking sau daca nu sa-mi fac chiar eu acasa. Astept propuneri. cat mai repedeelove struck Dau funda >: :* Multsumeesc.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bunahappy da e super naspa afara si eu am aceleasi ganduri ca ale tale:X si m-am gandit sa-mi fac o budinca(sarlota) e simpla de facutbig grin ai nevoie doar de un pliculetz de buinca poate fi de (capsuni,banane, ciocolata, vanilie.) si de laptewinking si scrie pe spatele pliculetului cum se prepara:X
sau ceva ce e si mai bun este orez cu lapte ai nevoie de orez si laptehappy procedezi asa: pui orezul intr-un vas si-l lasi sa se inmoaie cam 15 minute intre timp pui laptele intr-o oala pe care o pui pe foc si lasi ca laptele sa se firba si apoi adaugi orezulwinking si mesteci dupa care lasi asa. dureaza 30 minutewinking il poti servi in vase mici ornate cu ciocolata deasupra sau cacao:X
sau alta varianta ar fi sa papi cereale si mai sunt o multime de bunatati pe care le poti prepara acasa la tine happy eu ti-am dat ce ese mai simplu de facutwinking
mai bine iti prepari tu acasa decat sa-ti iei de la magazinwinking sunt pline de chimicale si colorantiwinking
te pupic si succes in prepararea a ceva dulce si bun!:X :*

5 răspunsuri:
| szmotovio a răspuns:

Si eu aveam pofta de ceva dulce si sa ies afara...no way.e prea urat\asa ca mi-am facut eu o budinca cu ce aveam prin casa:1llapte,un plic cacao, 5 linguri zaha, 2 linguri faina.toate le am fiert, am pus si putina dulceata de visine si a iesit o super budinca
iti mai poti face clatite, sau niste fursecuri

| alle332 a răspuns:

Cipsuri curassante

| Chérrrie a răspuns:

Buna! Daca te duci la magazin îti poti lua ciocolata, bomboane sau iti poti faci o ciocolata calda pe care sa o bei in pat, învelita cu o patura pufoasa.o alta optiune ar fi clatitele. Sunt simplu de facut si le poti umple cu ce vrei tu: nutella, dulceata etc. Sau budinca.cumperi un plic si îl prepari rapid. Bafta!kiss p.s poti incerca sa mananci si fructe.

| sergiu27 a răspuns:

Clatite
Budinca

| Sunshine121 explică (pentru sergiu27):

Am mai facut de curand. Altcevaa. straight face thinking