Premierea este alagerea celui care a pus intrebarea(asa este si corect),doar ca cea mai nesanatoasa bautura este cea contrafacuta(de care o fi ea,suc,alcool,lapte,etc),cea mai nesanatoasa carne cred ca este cea modificata genetic(de care o fi ea,porc, pui, oaie, vita, etc)iar cel mai nesanatos desert cred ca sunt cele cu indulcitori chimici.Respecte
Cea mai nasanatuasa carne ie cea de porc, dar ce mai slaba ie cea de peste si pui si vita, cea mai nasanatuasa bautura ar venit cele cazuase ca coca cola fanta...dar cea mai sanatuasa bautura ar veni sucurile naturale, cel mai nasatos desert ar veni cel cu mult zahar, frisca creme... dar cel mais sanatos desert ar fi un pandispan cu multe fructe si dulceata!
Serios?! ai dai iei funda ca a copiat ce am zis ieu? wow en plus am raspuns prima!
WOW nu stiam ca unii oameni chiar nu au demnitate deloc, e doar o funda, eu nu am niciuna si nu ma plang pentru ca nu ma intereseaza funda.
Sper ca nu m-ai crezut cand ti-am spus ca nu ma intereseaza funda, asta este daca o sa mai raspunzi la intrebarile mele promit ca iti dau funda :*
Ionică întreabă: