anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat timp se fierb ouale astfel incat sa aiba galbenusul inca moale?

Răspuns Câştigător
| leluc a răspuns:

Oule se va cufunda in apa clocotinda 2-3 min pentru galbenus moale, semimoale 4-5 min si tare 8-10 min.

5 răspunsuri:
| JayLeno a răspuns:

Intre 3 si 5 minute galbenusu e moale, francezii si englezii prefera 4'

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Idem Leuc in ceea ce privesc ouale cu galbenus moale

cristian
| cristian a răspuns:

Trei minute fix pe ceas dupa care pui ouale sub jet de apa rece.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

3 min.fix pofta buna!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

2 minute 30 sec

Întrebări similare