Ceaiul de menta, lamaie, fructe de padure, rodie, ceaiul negru si toate celelalte ceaiuri cu fructe
Imi plac diverse ceaiuri, de lamie, portocale, trandafir, ghimbir, ceai verde, rosu, capsuni, cirese, de soc, etc da preferatu meu este cel de trandafir.
O, nu am multe preferinte-imi plac cele de plante- cele de fructe si cu toate aromele specifice nu le prea incerc deoarece stiu ca nu sunt sanatoase
-cum spuneam imi plac ceaiurile de plante cum ar fi: ceaiul de tei, musetel, menta, sunatoare etc.
@giuly - care e ceaiul de bebelusi?
Imi place ceaiul de macese si de visine; de portocale; beau ceaiuri zilnic nu pot trai fara ceaiuri.
Şi mie. Ceaiul verde e foarte sănătos, să ştii. E şi diuretic bun. Şi toate ceaiurile de fructe, da. Preferatele din categoria asta sunt de coacăze negre, de fructe de pădure. Din păcate, ţin să - ţi spun că ceaiurile de fructe strică dinţii. . Ceaiurile de portocale, lămâi, fragi sau coacăze negre conţin acizi care atacă emailul dimţilor dacă sunt consumate regulat timp de 4 luni. Dinţii devin sensibili la rece şi se pot sparge. Îţi spun din proprie experienţă, de - abia pot mânca îngheţată.
.
Ceaiul verde... m-am saturat de EL! Am baut la ceai verde cand am mancat maioneza (cine-mi stie povestea o stie
) de m-am saturat. Dar tot mai beau din cand in cand
Ceaiurile care-mi plac : ceaiurile de fructe de padure, ceaiul negru, ceaiul de musetel. Preferatul : ceaiul de fructe de padure :d
bleocamaria întreabă: