Chestia aia e o garnitura din cauciuc! De ce ai pune asa ceva in cuptor? Ca sa ce? Supus la temperaturi mari cauciucul se topeste, normal...
Cum adica "ca sa ce"? Ca sa sterilizare, cum reiese si din intrebare.
Nu parea a fi din cauciuc.
Draguto, capacele la sterilizat in cuptor? Ce ti-a venit? Au cauciuc in interior. Spala-le cu apa si detergent de vase. Tu bagi toate vasele la cuptor? Fii serioasa. Daca vrei sa sterilizezi mai bine fierbe-le ca nu strici capacul.
Ba, tu ma certi pa mine? Sunt tip.
Mi-a venit ca trebuie sterilizate, pe site-ul pe care am gasit metoda scria ca trebuie sa bagi si capacele iar alea din poza de acolo erau exact ca ale mele. De unde p|m sa stiu eu ca ala e cauciuc?
"Spala-le cu apa si detergent de vase. Tu bagi toate vasele la cuptor? Fii serioasa."
Pe langa spalare mai trebuie si sterilizate daca vrei sa le umpli cu gem, de exemplu. Normal ca nu le bag pe toate la cuptor, doar pe cele in care pun ceva la conservat.
Intrebarea a doua e formulata prost.
Voiam sa stiu daca in timpul incalzirii chestia din interiorul capacelor a emanat ceva toxic si daca e daunator pentru organism sa consum alimente conservate in borcanele care au fost incalzite si acoperite cu acele capace.
Le-am lasat sa se raceasca complet inainte sa le umplu, iar capacele pe care le-am folosit nu aveau urme de deteriorare din cauza caldurii.
AAAA pai asta e altceva. Nu, nu ar trebui sa fie probleme.