|

Cu ce pot inlocui praful de copt la chec?

10 Raportează Evaluează
10 răspunsuri:
| a răspuns:

Bicarbonat de amoniu, bicarbonat de sodiu si chiar drojdie.Checul fara niciun fel de praf de copt este foarte pretentios pentru o incepatoare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cu bicarbonat de sodiu alimentar. poti sa-l pui direct in faina sau poti sa-l stingi cu zeama de lamaie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fara nici un praf ajutator tutul consta in a bate bine albusurile bine sa nu cada din bol cind intorci bolul cu gura in jos apoi adaugi ingredientele celelalte. DECi fara nimic straduiestete si bate biuine torul si cind adaugi faina amesteca incet cu o lingura de lemn apoi torni in forma. bafta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu de la bunaca stiu.

Cu praf de copt:c

Cica iese si mia buna.

Succes fundita?:X:X

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Amoniac.Asa stiu eu. Poate altiii stiu si altceva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poti face chec fara a folosi praf de copt. Daca bati bine albusurile, adaugi zaharul, apoi galbenusurile cu rom, vanilile si coaja de lamaie, cacaua, apoi faina, amestecand usor fara sa se lase spuma, checul va creste foarte frumos. Atat doar ca nu ai voie sa deschizi usa cuptorului primele 20 de minute, ca altfel "da inapoi" si nu mai creste.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cu bicarbonat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bicarbonat de sodiu si pui peste el zeama de lamaie sau otet

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cu bicarbonat de sodiu happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Un virf de cutit bicarbonat alimentar stins cu lamaie

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează