anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa gatesc mazarea ca sa fie moale pe dinauntru fara sa se strice aspectul?

8 răspunsuri:
miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Ca sa obtii rezultatul pe care il doresti, trebuie sa fiebi mancarea la foc foarte mic. Astfel, mazarea va fi foarte bine fiarta si va arata la fel de bine. Ce sa mai zic de gust...

| Lory_2572 a răspuns:

Cumpara mazare congelata Bonduelle si te asigur ca fierbe in 10 minute, e dulceaga si moale. Mie doar asta imi place, cea la borcan sau de la alte firme e tare si seaca, nu-mi place deloc

| claudya a răspuns:

Daca vrei sa gatesti rapid si gustos alege mazarea congelata si o dai doar 4-5 minute in tigaia teflon cu putin unt si condimente dupa gust... pofta buuuuuuuuna!

| maryana5 a răspuns:

O fierbi, nu inainte sa o speli de 4 ori in apa.

sper sa faci o mancare delicioasa
xoxooo, mary peace sign

| masly_8217 a răspuns:

Focul cat mai mic este mereu cea mai buna solutie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lory are dreptate, doar cea congelata iti poate iesi asa cum vrei tu. daca o sa ii pui si un cubulet de unt iese perfecta.nu trebuie sa o fierbi, o poti opari si adaugi unt peste ea cat este calda, o minunatie.

| getty a răspuns:

Trebuie sa o tii in apa inainte de a o gati

| georgelmihaileanu a răspuns:

Mazare congelata sa fierbe la foc mic, dar depinde si de calitate http://www.edenia-gusturinetunate.ro/......zare-fina/
asta este ceva mai buna