anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa il despart pe fratele meu de iubita lui? Are 24 de ani.Si cum fac? Iubita lui se comporta frumos cu mine dar eu nu o vreau sa fie cu fratemiu deoarece nu este potrivita cu el.Fratemiu e mai frumos mai inalt fara cosuri. Ea este cu cosuri, puncte, si bube rosii.Mai am inca un frate dar are o sotie superba.

56 răspunsuri:
| thegreatgatsby a răspuns:

Te comporti ca un copil de 7 ani laughing
Lasa-l in pace pe fratele tau. are 24 de ani si isi ia deciziile singur straight face

| TεaсhMεHoωToDomε a răspuns:

Fratele tau are 24 de ani si nu cred ca ai dreptul sa te bagi in viata lui.Nu se invarte totul in jurul fizicului atata timp cat relatia e bazata pe sentiment si ea se poarta frumos cu tine lasa-i in pace pentru ca faci o greseala.Nu te purta ca un copil mic e viata lui

| Criiistinutsa a răspuns:

Nu trebuie sa te bagi tu!
Daca lui ii place nu e treaba ta!

| IuliaMand a răspuns:

Pai de ce ar trebui tu sa intrii in relatia lor? Daca el o place asa cum este fie cu"cosuri, puncte, si bube rosii" estre complet treaba lui. Sincer daca se comporta frumos cu tine, si are un suflet bun ce conteaza asa de mult aspectul. Cu timpul ai sa vezi ca ai sa te obisnuiesti cu ea.winking

| BlackFuneral a răspuns:

Du-te la el si spune-i ca iubita lui la facut cimpanzeu gay **** in cur etclaughing). O sa mearga

| Hmmmm a răspuns:

Daca ti-as fi tata, te-as indopa ca pe gasca. Stiu eu cu ce si de ce...

| PeTrY22 a răspuns:

Lasa-l zingur sa decida eu asa presupun are 24 de ani si poate sa degida singur eu zic sa-i zici pur si simplu ca tie nu-ti place de ia si ca vrei sa se desparta de ea da eu nu cred ca o sa vrea lasa-l sasi ia decizile singur ca e mare

| EugeNNio a răspuns:

Am impresia ca faci misto, cea mai stupida intrebare care am auzit-o sapt.asta laughing

| Christoo a răspuns:

Daca ei se iubesc, eu zic sa nu te bagi. Dupa vor avea ura pe tine, asa ca lasa-i, parerea mea.happy

| augu200 a răspuns (pentru thegreatgatsby):

Esti... Nu stii ca nu o sa ia nicio decizie.Mai l-am urmarit in camera la el si nu pot sa-ti zic ce faceau ei acolo si am inteles ca nu o sa renunte la ea niciodata.Si n-are nicio legatura ce mi-ai raspuns. Lasa ca aflu eu.De la un prieten expert care stie sa desparta doi iubiti.

| EugeNNio a răspuns (pentru EugeNNio):

Funda te rog!

| thegreatgatsby a răspuns (pentru augu200):

Frate, lasa-i in pace.
Nu inteleg ce nu iti convine. E viata lor. Daca lui ii place de ea, aste e.

| Simonaaaaa a răspuns:

Nu te baga. De ce vrei sa strici o relatie? Ce conteaza aspectul? Lasa-i in pace are 24 de ani isi ia singur deciziile.

| Abs1tr1act1Me a răspuns:

Vei gasi tu o metoda, dar dupa ce faci asta ai grija ca niciodata sa nu te indragostesti decineva mai urat/frumos ca tine. Dupa logica ta... iubirea are limite.

| CharlieHarper a răspuns:

Cum ai tras tu concluzia că nu-i bună pentru el? La 24 de ani deja poate să decidă singur pentru el, chiar dacă ție ți se pare o greșeală. Ăsta-i chiar un gest lipsit de bun simț, chiar și dacă ar fi avut 15 ani tot ar fi fost urât din partea ta să faci asta deci stai chill.

| Laugh25 a răspuns:

laughingEu zic asalaughing
Tu te-ai indragostit odata? sau vreodatalaughing
Sa zicem ca da... te uiti la un baiat doar pentru fizic? o sa ai de asteptatrolling on the floor
Tu nu iubesti baiatul pentru cum se comporta, cum iti vorbeste, daca te iubeste, daca iti face cadouri? bla bla bla...
Si poate ea il iubeste si frate'tu la fel
Nu iubesti pe cineva doar pentru fizic, Mintea se uita la fizic dar inima se uita la restul.
O sa faci o greseala daca incerci sa'l desparti, pentru ca dupa aia frate'tu poate o sa 'sufere'.
si ceilalti au dreptate nu esti o 'copila'. Ai sa vezi cand o sa placi pe cineva si acela nu o sa te vrea doar pentru ca ai niste cosuri, sau altceva.
II doar un exemplu(fara suparare)

| Rosimina a răspuns:

straight face fata mea lasa baiatu sa-si faa viata CU CINE VREA EL. ce te bagi tu repede? El e cel care trebuie sa decida daca mai vrea sa stea cu ea sau nuwinking tu nu esti NIMENI, in reliataia aia ca sa ii despartiwinking Da esti sora lui dar asta nu'ti da nii un drept pentru ai despartewinking.

| augu200 a răspuns (pentru EugeNNio):

Ce? Ce raspuns ai dat si tu

| augu200 a răspuns (pentru thegreatgatsby):

Bine daca vreti sa ii las in pace n-am nevoie de voi.Intreb un prieten de0al meu cum ii despart! Pretenul meu a despartit mult iubiti.Ha imi spune el.Sa stii ca asta nu e raspuns. Daca stii sa raspunzi raspunde cu o legaturi din intrebare. Daca nu stii mai bine taci si nu mai raspunde. Ok?

| EugeNNio a răspuns (pentru augu200):

Eu zic sa nu te bagi ca dupa o sa ai probleme serioase cu amandoi, mai bine stai in banca ta! Sunt totusi curios ce faceau ei singuri in camera daca tot zici ca iai urmarit laughing

| augu200 a răspuns (pentru Laugh25):

Ce? Poate tu ai. Tu stii cat ma ingrijesc eu la fata? Peste 2 saptamani merg la cosmetica si imi face ceva.Imi dau cu o crema ca sa faca fata frumoasa si stralucitoare.Nu trebuie sa-ti dau tie explicatii. Tu faci asa?

| augu200 a răspuns (pentru EugeNNio):

Fii. Zi cum vrei tu. Of mai bine nu scriam intrebarea asta.laughing

| Rockart a răspuns (pentru augu200):

Pe bune, câţi ani ai? laughing)

| Forev?r a răspuns:

Waw!
Cred ca esti o copila de 8-9 ani straight face.
Frate'tu e mare, are 24 de ani, e MAJOR. Stie sa ia deciziile singur.
...
Si daca tu te indragosteai de unu' mai urat decat tine si frate-tu vroia sa va desparta, tu cum reactionai?

1 - NU te mai baga unde nu-ti fierbe oala.
2 - Frate'tu e major, cred ca poate sa isi dea seama asingur daca iubita lui se potriveste cu el.
3 - Gastronomie? Tu glumesti.
Draga mea, intai invata sa pui intrebarile la o categorie care se potriveste cu subiectul care-l dezbati intr-o intrebare si dupa sa te bagi in relatiile altora.

| EugeNNio a răspuns (pentru augu200):

Maturizeaza-te draga mea.

| Fetitsa123 a răspuns (pentru augu200):

De ce te bagi tu in viata lui. Ce te priveste pe tine ca fratele tau are iubita cu cosuri etc.Se vede ca esti gelos de aia vrei sa il desparti de iubita lui.Lasal in pace.Fiecare cu viata lui. Tie nu cred ca tiar placea ca fratele tau sa te desparta de iubita nu?

| augu200 a răspuns (pentru Forev?r):

Auzi si eu sunt aproape ca el am 22 ani.Auzi eu cred ca ai 6 ani. Ce trebuie sa stii tu cati ani am eu? O sa-i explic eu.Este cu 2 ani mai mare decat mine na.

| augu200 a răspuns (pentru Fetitsa123):

Sunt fata su nu pot sa fiu geloasa

| Forev?r a răspuns (pentru augu200):

Te comporti dee parca ai avea 8 ani straight face

| Fetitsa123 a răspuns (pentru augu200):

. Intrebarea e ca de ce vrei tu sa ii desparti normal? Vrei sa te razbuni pe fratele tau? Tia facut el ceva ca s aii desparti? Ce te priveste pe tine relatiile care le ale el. E mare ca tine si fiecare isi traieste viata cum vrea.