Fara nici o suparare, dar cine te crezi sa decizi in locul altora pentru viata lor? Pune-te in situiatia in care cineva ar veni in fiecare dimineata si ti-ar spune: nu te imbraca asa, nu manca asta, nu vorbi cu prietenele tale/ prietenii tai. NU! Sa nu cumva sa faci ceva pentru a fi fericita!
Acum gandeste-te ca ceea ce simti nu e corect daca pui in practica si... Stapaneste-te!
De asemeni, uita-te la toate cuplurile din jurul tau si vei observa ca, indiferent ca iti place sau nu, "cei 2 chiar se merita unul pe altul"...
In plus, dar nu in ultimul rand, poate e lectia TA de viata sa inveti ca frumusetea sufleteasca de multe ori nu se exprima in fizicul unei persoane. Asta te scuteste mai tarziu de a fi cu o persoana atragatoare dar "seaca".
Mai fetita, de ce trebuie sa te bagi tu in viata lor? Tu esti doar sora cea mica, n-ai nicio treaba cu viata lui personala. Daca spui ca tipa se comporta frumos cu tine, atunci de ce vrei sa ii desparti? Si ce daca are cosuri, puncte si bube rosii? E vina ei? Tu stai locului si nu te mai baga in viata altora. Sper sa te umpli si tu de cosuri, ca aia. Esti proasta.
Nu te baga. De ce vrei sa strici o relatie? Ce conteaza aspectul? Lasa-i in pace are 24 de ani isi ia singur deciziile.
Nu conteaza ambalaju ci interiorul, lasa-l pe fratele tau sa fie cu ea, mai ales daca se poarta dragut cu tine, vezi sa nu afle ce gandesti ca s-ar putea sa te desparta pe tine in 2
Te comporti ca un copil de 7 ani
Lasa-l in pace pe fratele tau. are 24 de ani si isi ia deciziile singur
Esti... Nu stii ca nu o sa ia nicio decizie.Mai l-am urmarit in camera la el si nu pot sa-ti zic ce faceau ei acolo si am inteles ca nu o sa renunte la ea niciodata.Si n-are nicio legatura ce mi-ai raspuns. Lasa ca aflu eu.De la un prieten expert care stie sa desparta doi iubiti.
Frate, lasa-i in pace.
Nu inteleg ce nu iti convine. E viata lor. Daca lui ii place de ea, aste e.
Bine daca vreti sa ii las in pace n-am nevoie de voi.Intreb un prieten de0al meu cum ii despart! Pretenul meu a despartit mult iubiti.Ha imi spune el.Sa stii ca asta nu e raspuns. Daca stii sa raspunzi raspunde cu o legaturi din intrebare. Daca nu stii mai bine taci si nu mai raspunde. Ok?
De ce te bagi tu in viata lui. Ce te priveste pe tine ca fratele tau are iubita cu cosuri etc.Se vede ca esti gelos de aia vrei sa il desparti de iubita lui.Lasal in pace.Fiecare cu viata lui. Tie nu cred ca tiar placea ca fratele tau sa te desparta de iubita nu?
Sunt fata su nu pot sa fiu geloasa
. Intrebarea e ca de ce vrei tu sa ii desparti normal? Vrei sa te razbuni pe fratele tau? Tia facut el ceva ca s aii desparti? Ce te priveste pe tine relatiile care le ale el. E mare ca tine si fiecare isi traieste viata cum vrea.
Deci: am mai vazut oameni care pun intrebari despre dragoste la stiinta si filozofie, despre stinta la informatii utile, despre religie la adolescenti, insa nu pot pricepe cum poate exista o persoana care sa puna o intrebare despre dragoste (cred) la gastronomie!?
Waw!
Cred ca esti o copila de 8-9 ani .
Frate'tu e mare, are 24 de ani, e MAJOR. Stie sa ia deciziile singur.
...
Si daca tu te indragosteai de unu' mai urat decat tine si frate-tu vroia sa va desparta, tu cum reactionai?
1 - NU te mai baga unde nu-ti fierbe oala.
2 - Frate'tu e major, cred ca poate sa isi dea seama asingur daca iubita lui se potriveste cu el.
3 - Gastronomie? Tu glumesti.
Draga mea, intai invata sa pui intrebarile la o categorie care se potriveste cu subiectul care-l dezbati intr-o intrebare si dupa sa te bagi in relatiile altora.
Du-te maa, ca nu te crede nimeni. Cineva de 22 de ani nu face chestii de-astea.
Lasa-l pe frate-tau in pace, ca stie ce face, tu nu. Esti doar geloasa. Obisnuieste-te cu ideea ca nu vei fi cocolosita toata viata, ca oamenii din jurul tau au viata lor cu care fac ce vor ei.
Ia-m despartit.Va dau un singur lucru.Fratemiu are o sotie frumoasa acum pe nume Raluca.Si Alexandra care era sotie cum frtaemiu acum are un baiat pe nume Adrian.La-m auzit pe frtaemiu vb cu sotia lui Alexandra sa isi cere scuze.Si ea a zis:'Nu mai te iert pentru ce ai facut".Am facut eu ceva.
Du-te la el si spune-i ca iubita lui la facut cimpanzeu gay **** in cur etc). O sa mearga
Nu ai absolut nici un drept sa te bagi in viata lui! Daca el se simte atras de ea, lasa-l sa-si traiasca viata! Nu te comporta ca un copil de 5 - 6 ani! Mai bine ar fi sa-ti faca si el asa.Adica tu iti gasesti iubit care sa nu-i convina lui si dupa el vrea sa te desparta de el!
Fratele tau are 24 de ani si nu cred ca ai dreptul sa te bagi in viata lui.Nu se invarte totul in jurul fizicului atata timp cat relatia e bazata pe sentiment si ea se poarta frumos cu tine lasa-i in pace pentru ca faci o greseala.Nu te purta ca un copil mic e viata lui
Cum ai tras tu concluzia că nu-i bună pentru el? La 24 de ani deja poate să decidă singur pentru el, chiar dacă ție ți se pare o greșeală. Ăsta-i chiar un gest lipsit de bun simț, chiar și dacă ar fi avut 15 ani tot ar fi fost urât din partea ta să faci asta deci stai chill.
Eu zic asa
Tu te-ai indragostit odata? sau vreodata
Sa zicem ca da... te uiti la un baiat doar pentru fizic? o sa ai de asteptat
Tu nu iubesti baiatul pentru cum se comporta, cum iti vorbeste, daca te iubeste, daca iti face cadouri? bla bla bla...
Si poate ea il iubeste si frate'tu la fel
Nu iubesti pe cineva doar pentru fizic, Mintea se uita la fizic dar inima se uita la restul.
O sa faci o greseala daca incerci sa'l desparti, pentru ca dupa aia frate'tu poate o sa 'sufere'.
si ceilalti au dreptate nu esti o 'copila'. Ai sa vezi cand o sa placi pe cineva si acela nu o sa te vrea doar pentru ca ai niste cosuri, sau altceva.
II doar un exemplu(fara suparare)
Femeie esti tu.Sa stii ca a mai avut o prietena pe nume Andreea. S-a despartit de ea era prea urata.Era lenesa la fel cu cosuri, ect.Imi parea bine ca s-a despartit de aia.Acum a luat-o pasta pe nume Alexandra. O sa-si dea el seama. A da am gasit un plan. Ea nu stie ca inainte o avea pe Andreea. Ii spun eu si am si scrisori trimise de ea si arat. Zice:''Te iubesc suflete mic nu mai stiu ce scria acolo"
fata mea lasa baiatu sa-si faa viata CU CINE VREA EL. ce te bagi tu repede? El e cel care trebuie sa decida daca mai vrea sa stea cu ea sau nu
tu nu esti NIMENI, in reliataia aia ca sa ii desparti
Da esti sora lui dar asta nu'ti da nii un drept pentru ai desparte
.
Am impresia ca faci misto, cea mai stupida intrebare care am auzit-o sapt.asta
Ok... Sa stii ca stiu cum e. Sora mea avea un iubit si mie nu imi placea de el. Ei 2 fusesera prieteni buni.
Am fost o data la piscina cu ei si cu inca o prietena de a lu' sora mea si ea a stat numai cu el M-am enervat si cand ne-am intors inapoi ma uitam la el foarte urat. Eu si sora mea am mers acasa si pe drum i-am zis ei ca nu imi place de el si ca vreau sa se desparta (eram numai noi 2). Ea s-a suparat, ne-am certat etc. Dupa nici 1 luna s-au despartit si ea dadea vina pe mine. Desi nici ea nu a mai vrut sa fie cu el si pe urma el cu ea si tot asa.
Concluzia: Nu trebuia sa ma bag in viata ei... ea a dat vina pe mine si era foarte suparata pe mine
Deci raspunsul meu este: sa nu te bagi in viata lot
Nu cred ca ea e problema, cred ca tu esti! Adica, am si eu o verisoara superba de 23 de ani ce are un sot nu chiar fotomodel, dar este iubire. Iubirii n-ai ce sa-i faci. E ca si cum tu ai fi cu o persoana perfecta si nu ai fi tu atat de frumoasa, dar v-ati iubi. Ti-ar placea sa te desparta cineva de acea persoana, tinand cont doar de aparente? Treci peste aparente, si vei descoperi mult mai mult.
A zis că are 22. (cică)
Mersi
Daca ei se iubesc, eu zic sa nu te bagi. Dupa vor avea ura pe tine, asa ca lasa-i, parerea mea.
Pui pe o prietena dea ta sa se dea la fratitu cand este de fata iubita lui (stii tu sal sarute de fata cu ea )
Vei gasi tu o metoda, dar dupa ce faci asta ai grija ca niciodata sa nu te indragostesti decineva mai urat/frumos ca tine. Dupa logica ta... iubirea are limite.
Pai de ce ar trebui tu sa intrii in relatia lor? Daca el o place asa cum este fie cu"cosuri, puncte, si bube rosii" estre complet treaba lui. Sincer daca se comporta frumos cu tine, si are un suflet bun ce conteaza asa de mult aspectul. Cu timpul ai sa vezi ca ai sa te obisnuiesti cu ea.
Lasa-l zingur sa decida eu asa presupun are 24 de ani si poate sa degida singur eu zic sa-i zici pur si simplu ca tie nu-ti place de ia si ca vrei sa se desparta de ea da eu nu cred ca o sa vrea lasa-l sasi ia decizile singur ca e mare