| andreealitllesmileAndreea a întrebat:

Cum pot sa-mi fac un costum de soarece? Fara vreo masina de cusut sau ceva sofisticat, sa-mi trebuiasca cat mai putine unelte/materiale.
Sa fie sugestii cu privire la tinuta, de la gat la picioare, pentru ca la cap stiu deja cum.
Funda pentru cel mai bun raspuns! big grin

3 răspunsuri:
| vaporwave a răspuns:

Iti sugerez oricum sa nu lipesti blana unui animal de pielea ta cu lipici, ok?

| Basthet a răspuns:

Bună!
Pentru cap: o cordeluță din plastic de care atașezi două urechi mari de șoarece, ca ale lui Mickey Mouse. Pui o coală de desen în două, desenezi urechile, decupezi și prinzi de cordeluță. Eventual colorezi înainte cu acuarele sau carioca gri. Desenezi mustățile cu creion dermatograf negru deasupra buzei de sus, prelungind puțin și pe obraji.
În rest, colanți și tricou gri, pantofi balerini și mănuși negre. Pune o fundă mare sau o eșarfă roz la gât, ca să creezi un mic contrast de culoare
Vei fi extrem de reușită, elegantă, dar și nostimă!
Succes!

| ancaelena24 a răspuns:

E foarte simplu. Iti poti face o masca din hartie care sa semene a soarece si ii agati niste sarma ca sa fie mustatile. Urehile pot fi din carton. Te imbraci in ceva maroniu/bej si-ti atasezi o sfoara de "fund" pe care o prinzi de pantaloni cu un bold sau o ce gasesti. La urechi poti aduga vata. Ar fi ideal daca ai avea si niste manusi maronii/ galbene pe care sa le pui pe maini si sa arate ca niste labute.