anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se face laptele de pasare?

4 răspunsuri:
| gabriela_7862 a răspuns:

Iei cateva oua, bati separat albusurile spuma si pui intre timp laptele la fiert. pui galbenusurile in lapte, apoi cand fierbe, iei cu lingura din spuma de albusuri si pui in lapte. dupa ce s-au format movilite pufoase, le iei si le pui la racit. in lapte se mai adauga si zahar vanilat.

| marcflo a răspuns:

Cel mai simplu e sa gasesti o reteta buna cum ar fi aceasta de aici: http://barbablu.ro/dulciuri/lapte-de-pasare/... si mai ai si o poza in care vezi cum ar trebui sa iti iasa :)

| Andrinho a răspuns:

Ingrediente:

1/2 l lapte, 2 oua, 100 gr. zahar

Mod de preparare:

Se pune laptele impreuna cu o lingurita de zahar la fiert. Galbenusurile se freaca separat cu zaharul ramas. Albusurile se bat spuma. Cind laptele da in clocot se iau cu o lingura de metal bulgari de albus care se pun in lapte sa fiarba cite un minut. Se scot cu lingura cu gauri si se aseaza pe o sita ca sa se scurga. Se ia laptele de pe foc si se lasa sa se raceasca putin, dupa care se amesteca galbenusurile si se pune pe foc la bain-marie pina se ingroasa. Se toarna crema intr-o compotiera si se pun deasupra bulgarii din albus. Mod de servire Se serveste rece

| Baiatul Virus a răspuns:

Da se poate face?
confused

Întrebări similare