Salut. Ia un ibric sau o oala, pune oul inauntru, pune apa cat sa acopere inca 5 cm aproximativ, porneste aragazul si pune-l pe foc mediu si lasa 2-3 minute daca iti place moale sau 8-10 minute daca iti place tare. Te sfatuiesc sa cauti pe net. Gasesti multe chestii interesante atat in romana cat si engleza si e mai rapid. Ai grija sa te nu te arzi. Pofta buna!
Pai iei o cana mai mare, pui apa(sa fie umpluta cam 3 sferturi) si pui oul dupa care il pui la fiert si astepti pana fierbe apa si asta este tot!
Sper ca te-am ajutat suficient!
Lesi apa sa fiarba 5 minute, si pui oul. Dupa 5 minute il iei si gata. Sper ca te-am ajutat .
Se pune in cratitza apa.se ppune pe foc.pui in ou.pana cand apa e fierbinthe. dupa iei oul.si il decojesti.
Pui un ou intr-o cana cu apa si pui la fiert. lasi sa fiarba 3-5 minute si il scoti... pofta buna.
Pui oul intr-un recipient cu apa si il pui pe foc. Dupa ce incepe sa fiarba apa(sa bolboroseasca), mai lasi oul 2-3 minute, in functie de cat de moale/tare il vrei si apoi il scoti.Si gata! Bafta!
In primul rând, iei un ibric sau o oală. Pui apa curată la fier in vas, aștepți 5 minute să fiarbă apa. Sfat: Când e fiartă, ies aburii.
Apoi pui oul în apă, aștepți 1) dacă îl vrei mai moale 2-3 minute 2)dacă îl vrei mai tare 5-7 minute. Îl iei din apă, îl decojești și îl mănânci. Poftă bună!
Iei un ibric,o cratita mik sau ceva, pui apa cam jumatate daca este mik sau daca este mare cat sa aopere oul.o pui pe aragaz, pui oul in apa il lasi 5 min daca il vrei mai moale si 10 daca il vrei mai tare. dupa aceea il scoti in decojesti si il mananci. Pofta buna!