| Makiii a întrebat:

Dau funda... prietena mea e insarcinata in prima luna, noi acum suntem in Spania si vrem sa mergem in uk nu avem acte doar eu imi fac pentru ca voi avea un loc de munca ea va trebui sa mearga la control si sa nasca in uk ce ar trebui sa stiu... dau funda! vreau sa stiu tot cum sa procedez sa fie cat mai bine cu tot analize, nastere si prenatal acte si tot asa mai departe rog seriozitate

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pai, in fiecare luna cand merge la control va trebuii sa platiti analizele medicale si consultatia, cate 300-500 euro/luna, apoi nasterea, cam 6.000-10.000 euro, depinzand cat de complicata va fi nasterea (daca necesita operatie sau nu), cat de sanatos este copilasul, daca apar/ sau nu apar probleme la mama dupa nastere si cate zile vor sta in spital.

| Makiii explică (pentru Violleta2022):

Dar daca ii fac asigurare medicala si tot ce trebuie

| Violleta2022 a răspuns (pentru Makiii):

Cum ii faci tot ce trebuie, daca tu singur ai spus ca nu aveti acte legale in Anglia?

Noi inca
nu suntem in uk da ii voi face dar nu prea stiu ce acte trebuie sa ii fac

Pai, ai nevoie de contract legal de munca pentru tine, cu numarul de identitate de la taxe, atat pentru tien cat si pentru ea, ca sa poti sa-i faci si ei acte de asigurare medicala.

Alfel, cum crezi ca vei fii tu legal acolo, daca nu ai nici un act legal in tara respectiva?

Pai cum ar trebui sa procedam?

Am banuit ca ai deja contract de munca daca ai anuntat ca mergi in UK, ca doar nu te duci oriunde, fara casa inchiriata, fara sa ai loc de munca, fara nici o idee.
Asta ar fi cea mai proasta ideea, sa pleci undeva unde nu ai habar daca iti gasesti de munca, daca te angajeaza cineva legal, mai ai dupa tine si o femeie gravida...
Stati la hotel? Cine va suporta financiar pana iti gasesti de munca, pentru ca pot fii multe luni pana gasesti... si ea nu poate sta asa, fara consult lunar la medic, fara supraveghere, fara hrana adecvata samd.

O varianta ar fi sa mergeti in tara si de acolo sa iti cauti de munca pe internet in UK, la companiile de recrutare, pana iti gasesti.
Dupa care mergi tu acolo, iti inchiriezi casa si o aduci si pe ea.

Tu cred ca esti proasta nu intelegi ca eu am de munca ea nu are

Multumesc de "compliment"!
Raspunsul asta nu te face mai desptept, dimpotriva, denota cata prostie si miciime ai in tine.
Pacat ca m-am straduit sa-ti scriu atat.
Celor ca tine le doresc zile si o viata, taman dupa inima lor mica si meschina!