anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce cand pun in ciorba galbenus frecat cu smantana, se taie toata ciorba? multumesc tuturor care imi raspund!

Răspuns Câştigător
| kaumi a răspuns:

O alta solutie ar fi sa adaugi amestecul dupa ce lasi sa se racoreasca putin ciorba.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se bate galbenusul cu smantana, se adauga cate putin din ciorba fierbinte (ca sa nu se taie!) aprox.1/2 kg de ciorba (un castronel), se stinge focul la ciorba! si se adauga amestecul de mai sus.
Dupa ce ai adaugat amestecul, ciorba NU SE MAI FIERBE caci se taie. tania

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Raspunsul Taniei este foarte bun. Daca introduci treptat ciorba in galbenusul batut nu se mai taie, iar dupa ce adaugi amestecul in oala trebuie sa mesteci inca un timp. Bineinteles ca nu se mai fierbe. De asemenea nici cand se incalzeste nu se da in clocot, pentru ca si atunci se taie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

mai amesteci cu putina ciorba sau putina apa dar nu mai fierbi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Raspunsurile sunt super! cred ca vorim despre dres ciorba?! pofta buna, craciun fericit!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

galbenusul frecat cu smintina se pune la sfirsit cind se ia ciorba de pe foc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In loc sa il pui direct, pune 2-3 polonice de zeama de la ciorba in bolul unde ai galbenusul cu smantana si opresti ciorba si il pui usor la inceput apoi il pui tot(ca sa vezi tu daca se taie ) si ai sa vezi ca nu se mai taie! bafta

Întrebări similare