| IWolfy a întrebat:

De ce la munte legumele trebuie fierte mai mult?

Răspuns Câştigător
| DarKeR98 a răspuns:

Nu sunt sigur. dar am impresia ca alimentele trebuie fierte mai mult la munte din caza presiunii atmosferice...

4 răspunsuri:
| Zazu a răspuns:

In zonele muntoase, din cauza presiunii atmosferice, apa nu poate ajunge la un punct de fierbere rapid.Cu cat presiunea creste, cu atat este nevoie de mai multa energie calorica.

| pietrean a răspuns:

Nu prea inteleg intrebarea! Ti-a spus cineva acest lucru?
Legumele,din contra, nu trebuiesc fierte mult, deoarece, prin fierbere, se pierd o parte din vitamine si minerale.

| Mihaela1964 a răspuns:

Poate ca in zona respectiva e apa mai dura-dar n-are legatura neaparat cu muntele...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Prin fierbere, legumele pierd substante nutritive, asa ca nu trebuie fierte mult.
Te pup!

Întrebări similare