anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nu se incheaga crema de zahar ars

Răspuns Câştigător
| JayLeno a răspuns:

Trebuie sa respecti proportia oua-lapte(8-10 oua la 1l lapte), temperatura si timpul sunt foarte importante(temperatura ideala este de 100*C si este gata cand mijlocul este aproape inghegat) baftahappy

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu ai batut suficient ouale sau nu ai lasat-o suficient in cuptor (sau ai deschis cuptorul in primele 20 de minute).

| sidy a răspuns:

Daca ai respectat cantitatile de oua si lapte, cu siguranta ca se v-a lega. Trebuie sa astepti putin mai mult daca o faci in cuptor pe apa...
Ai putina rabdare, mai las-o in cuptor si se va face!

Bula
| Bula a răspuns:

Ai pus prea multa apa.

cristian
| cristian a răspuns:

Nu ai respectat temperatura prescrisa.

| Sara a răspuns:

K n ai pus destule oua si 2 linguri de faina. nu multa faina

| mimi_1101 a răspuns:

Ai pus prea putine oua probabil, eu pun la 1l de lapte 5 oua mai multe poti daca sunt micute dar nu mai putine, incearca si 100% are sa-ti reuseasca

Întrebări similare