Buna
Oare ce poti face la 12 ani?
In cazul in care iti permiti financiar sa iti faci ziua de nastere, iti inviti colegi/prieteni si vecinii care ii consideri tu ca merita si va distrati adecvat varstei voastre.
Ii zici mamei sa cumpere ceva sucuri/prajiturele si asa cum am mai zis daca va permiteti financiar poti face mici gustari cum ar fi.
Felii de salam/cascaval/masline eventul un gratarel facut de tata.
Daca stai la bloc, prea multe activitati nu prea poti face, dar daca stai la curte, atunci se schimba atmosfera.
Folositi mingea/ cartile de joc/jocuri de cultura generala...un pic de muzica pentru dans.
La multi ani
Presupun ca ai acordul parintilor
Am citit ca ai curtea mare cea ce e foarte bine.
Daca ai meniul stabilit e bine sa-l servesti in farfuri/pahare de plastic.Strangeti apoi in saci menajeri
Uite aici o serie de jocuri in aer liber
http://www.desprecopii.com/info-id-3310-nm-39-de-jocuri-in-aer-liber.htm#_
Poti sa desfasori ziua ta de nastere in curte daca stai la casa si ai curte destul de maricica, cu activitatile gen: saritul corzii, jocuri metropolis, carti, adevar sau provocare, invarte sticla si asa mai departe. Ii poti servi cu suc si cu prajituri si la final un tort...
Ai mai putea sa-ti faci ziua de nastere intr-un loc specializat pentru joaca, dar trebuie discutat cu parintii si sa vezi daca sunt de acord sa plateasca si sa se rezerve dinainte acest lucru. Veti primi si mancare, bauturi, desert.
Http://www.activitaticopii.ro/aniversari_zile_nastere - articolul asta te poate ajuta.
Copii ii poti servi cu saratele pizza sucuri sampanie pentru copii daca ai o curte mare te poti juca eventual vanatoarea de comori eu stiu ce vreti voi
Daca stai la curte si ai un loc mare, sau o casa mare unde sa va distrati o poti face la tine acasa si sa o decorezi dupa bunul tau plac, cat despre mancare si jocuri poti alege ce-ti place tie, poti cumpara niste jocuri video sau sa va jucati in aer liber, depinde ce-ti place tie si prieteniilor tai si la mancare la fel ce preferi tu! Daca nu ai o locuinta prea mare ar fi de preferabil sa-o faci la un spatiu de joaca inchiriat, acolo ar fi mult mai bine pentru ca ai avea totul asigurat. Acum depinde de ce vrei tu! Sper ca te-am ajutat, distractie placuta!
Da curtea e foarte foarte maree