| Chrissy92 a întrebat:

Hei cine stie o reteta care sa fie usor de facut dar care sa contine ciuperci si cascaval?

Răspuns Câştigător
| xBya a răspuns:

Pai poti face ciuperci cu cascaval, ceea ce imi place si mie. E foarte usor de facut:
Cureti ciupercile, le umplii cu cascaval, le pui pe o tava, le bagi la cuptor si le lasi pana vezi ca se fac.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Uite o rețetă și de la mine http://zinnaida.ro/2010/10/24/ciuperci-umplute-retete/
Poftă bună!

| diavolitadulce a răspuns:

Cartofi la cuptor, asa poti aduga tot felul de legume sau branzeturi

| simonarus a răspuns:

O pizza cred ca ar fi cea mai buna alegere

| adeia a răspuns:

Omleta cu ciuperci si cascaval, cel m simplu si delicios.intamplator tocmai am mancat

| Naty3 a răspuns:

Ciuperci umplute cu ceapa si cascaval
Ingrediente
Pentru 10 portii:
ciuperci proaspete - 750 g
ceapa - 125 g
pesmet - 25 g
ulei - 100 ml
marar verde - 1legatura
vin - 50 ml
cascaval - 50 g
usturoi - 25 g
sare si piper dupa gust
Mod de preparare
Pentru ciuperci umplute cu ceapa si cascaval ciupercile proaspete se curata, se spala. Cozile de ciuperci se taie marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cascavalul se curata de coaja, se rade. Pesmetul se cerne. Usturoiul se spala si se taie marunt. Ceapa si cozile de ciuperci se inabusa in 50 ml ulei si 100 ml apa. Cand lichidul a scazut se adauga piper, pesmet, marar verde, sare si usturoi. Se amesteca compozitia si se lasa la racit. intr-o tava unsa cu ulei se aseaza ciupercile umplute cu compozitia obtinuta. Deasupra, se presara cascavalul ras si se introduce la cuptor pentru cca 3 minute. Spre sfarsitul coacerii, ciupercile umplute se stropesc cu vin.

Mod de servire
Ciupercile umplute cu ceapa si cascaval se servesc reci sau calde.

| Naty3 a răspuns:

Tipul retetei: Antreuri
Numarul de portii: 2
Timpul de preparare: 15 Minut(e)
Timpul de gatire: 15 Minut(e)
Dificultate: Foarte usor


Ingrediente:

1 lingura ulei de masline
250 gr ciuperci
2 catei de usturoi
75 gr cascaval afumat Gouda
sare, piper proaspat rasnit
Preparare:

etapa 1
Foarte usor de pregatit happy ciupercile se spala si se usca de apa ( se lasa la scurs, sau se invelesc in hartie de bucatarie), daca nu va place pielita se pot curata.
Usturoiul se toaca grob si se pune la calit in uleiul de masline cateva secunde, dupa care adaugam ciupercile feliate.
Se lasa pe foc iute pana ce scade apa lasata de ciuperci, se scutura tigaia din cand in cand.
Se condimenteaza cu sare si piper.

etapa 2
Ciupercile se transfera intr-un vas termorezistent si se aseaza felii de cascaval afumat.
Se introduce in cuptorul incalzit pana ce se topeste cascavalul si capata o crusta aurie.

| danaclara23 a răspuns:

Simplu si usor pita faci aluatul apoi dai cu bulion si adaugi ciuperci cascaval salam orceee sportttttt