| diaa a întrebat:

Heii! Care este prăjitura voastră preferată >:? Fundiţă răspunsului cel mai dulcehee hee.
love struck

Răspuns Câştigător
| doar.pt.voi. a răspuns:

Tiramisu, diplomat, eclere, clatitele cu nutella.big grin:X

23 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Ecler.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Imi plac toate prajiturile cu frisca ( diplomat, savarina, boema, etc... ).

Stefan
| Stefan a răspuns:

Prajitura mea preferata este prajitura cu ananas.

| nana a răspuns:

Salut diaa. Cred ca te-ai indulcit mult cu atatea präjiturele trimise de prietenii sau utilizatorii, care au raspuns la intrebarea ta.Cred ca prajiturica cea mai buna, delicioasa si gustoasa este cea facuta de tine. Indiferent cum este, dulce, acrisoara, amara sau sarat. Iami, iami super delicioasa. Sa-mi dai si mie o bucatica.rolling on the floor. Sa fii iubita. Pup.
nana

| anka a răspuns:

Prajitura de casa cu mere, prajitura cu branza de vaca si stafide, iar de la cofetarie tiramisu si eclere.

| Floreenofficial a răspuns:

Eclerele, roluorile cu frisca si alba ca zapada :X

| Ionutzz97 a răspuns:

Eclere

| rosto a răspuns:

Mandel cake de la ikea

| biank98 a răspuns:

Prajitura de lamaie, mmm...

| LostInDreams a răspuns:

Prajitura ar fi tiramisu sau ceva de lamaie, ca desert imi plac clatitele americane cu frisca si vafele cu mierehappy-usor de facu(mai putin vafele ca le cumpar laughing ) si foarte dulciwinking

| cristianorudi7 a răspuns:

Savarina buna rau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Amandina

| Ionutzsa a răspuns:

Mmm:x bine ca mi-ai adus aminte :)) ca s`o pun pe mama la facut praji` :x

Cel mai mult imi place Prajitura Snikers ( mucesti ceva la ea, dar merita efortul:x are nuci, ciocolata alba, ciocolata neagra, caramel :x ) -> http://prajitura-tort.ro/retete-prajituri/prajitura-snickers

| Bebelushaaː a răspuns:

Tiramisu si negresele love struck
Nu au cum sa nu iti placawinking
:* pupici

| lovem3 a răspuns:

Este la cofetaria Alice o prajitura se numeste krantz si e divina la gust:X. sa o incerci si tu si iti garantez ca nu vei regreta

| BughY a răspuns:

Rafaelo dobos sau eclerul

| FuNN a răspuns:

Negresele le ador si mai ales eclerelebig grin

| shhadow a răspuns:

Tort de mere.

| kairy65 a răspuns:

Pai prajitura mea preferata este facuta de mami meu laughing:X:X OOOO dar este asa de gustoasa numai cand ma gandesc la ea salivez laughing Este o prajitura cu crema Finetti si cateodata ii pune si glazura de ciocolata. Dar este atat de dulcelaughing:X:X:Xlove struck Fundita?

| KiTTy_8200 a răspuns:

Cremsnitul si savarinele. Sunt foarte bunehappy

| AmIraPrinceSs a răspuns:

Amandina :X:X

Yummy Yummy :p:p

Întrebări similare