| ldaisy a întrebat:

Hello, oameni. Vin la voi cu o problemă specifică.

Prietenul meu și cu mine ne-am mutat, de o lună, într-o casă veche, a străbunicii lui. În living și dormitor, despărțite de un zid gros cu o ușă, este mochetă pe jos. Sub mochetă este (din câte am văzut încercând să aflu ce e dedesubt) lemn, pe care e lipită mocheta. Acum o lună a fost curățată mocheta prin injecție-extracție, dar încă de atunci persistă un miros de… cum să îl explic mai bine, câine ud, blană de câine. Am lăsat geamul deschis zilnic, mirosul nu dispare. Dacă mă apropii cu nasul de mochetă, miroase a câine. Este deranjant și nu știu ce să fac, se resimte în încăpere. M-am gândit să chem altă echipă de curățenie, dar mă tem că nu e de vină calitatea serviciului, ci e ceva mai profund, sper să mă înșel. Menționez că mirosul se simte doar în living, iar în dormitor, nu; în trecut au fost ținute animale de companie în casă. Am aplicat bicarbonat de sodiu pe o parte a mochetei, aștept 24 de ore, după care o aspir, cu speranța că mirosul va dispărea și că nu e o problemă mai gravă.

Vă rog să mă ajutați, poate unii aveți cunoștințe sau experiență în astfel de situații, care mi-ar fi de folos. Mulțumesc anticipat!

2 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Scoate mocheta, rașchetează lemnul de dedesubt și pune parchet laminat.

| sierra1 a răspuns:

Umezeala persistenă in mochetă dă mirosul ăla, nașpa!

apropo, mochetă peste parchet?