|

In Constanta ce farmacii colecteaza medicamentele expirate? Am o groaza si sa le arunc la gunoi nu vreau si nici sa le dizolv in apa si sa le arunc nu este o idee buna.

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Orice farmacie ar trebui sa le colecteze gratuit dacă le duci acolo. Nu e bine sa le arunci la gunoi. Și da, medicamentele expiră după un timp, își pierd efectul. E adevărat că încă 6-12 luni după termenul de expirare încă mai au substanță activă în concentrație bună, dar nimeni nu va fi responsabil daca cineva ia un medicament expirat și apoi pățește ceva happy

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Medicamente expirate? eu niciodata nu ma uit la termenul de valabilitate laughing sa fim seriosi.
Nu se stricalaughing Ok maxim isi mai pierd efectul

| a răspuns:

La orice farmacie Dona, nu ca le fac reclama, ca au preturi mari, poate mai sunt si altele, dar eu la Dona am dus (in Craiova) si mi-au zis ca toate farmaciile din lantul Dona accepta si colecteaza.

| a răspuns:

Orice farmacie primeste medicamentele expirate, au aceasta obligatie. Ar trebui sa avem mare grija si sa nu aruncam la gunoi sau in apa medicamente expirate

| a răspuns:

Du te de acolo de unde le ai luat pe cele expirate si daca mai ai bonul, cere sa ti le schimbe sau sa-ti dea banii. Dacă nu mai ai bonul, du te cu ele asa expirate la farmacie si lasa le acolo. Medicamentele nu se arunca ci se dau inapoi daca sunt expirate sau nu le mai folosești. Înștiințează farmacistul sa fie mai atent! Ba chiar poti face si o plângere la protectia consumatorului si la alte instituții ale statului, cu atat mai mult daca ai bonurile.