| JeSa a întrebat:

Numai stiu ce sa mananc, mi sa silit de toate, spuneti-mi un remediu sa reaprind acel apetit!,?!, Multumesc!

Răspuns Câştigător
cami
| cami a răspuns:

Este o simpla inapetenta ( lipsa poftei de mancare) cauzata, poate de o anemie. Uite, gandeste-te la o portie de... spaghete, cartofi prajiti, castraveciori murati, snitel de pui, sau sarmale? salata de boeuf, salate de fructe. Cozonac, prajituri? Hai ca deja mi-a lasat mie gura apa. Incearca cu o limonada!

9 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Si eu eram la fel si eram si anemic. Pofta de mancare mi-a venit cand m-am intors din excursia din Franta. Dar banuiesc ca acu nu pot sa iti prescriu sa mergi in Franta si sa iti fie dor de mancarea romaneasca.

Lipsa poftei de mancare poate fi provocata de stres, agitatia zilnica sau alte evenimente neplacute, in care starea de nervozitate atinge cote maxime. Tensiunea acumulata devine astfel o bariera pentru alimentatia zilnica, absolut necesara organismului.

Legumele amarui, verdeturile aromate sau pepenele verde cresc pofta de mancare. Consumate proaspete si in fiecare zi, fara sare sau zahar, cresc apetitul si iti redau pofta de viata.

| JeSa explică:

Ptr. alex2009 : total eronat gandesti!, ps.: daca ma imbolnavesc de nu stiu eu ce. spre ex. ma tratezi tu?! -dupa. ah wai, wai. mai gandeste!

| i_love_you_and_i_am_cool a răspuns:

Pai de cand a inceput scoala, cam toti ne comportam mai fel, pentru ca a inceput stresul si agitatia, lipsa de timp liber, somnul putin, fac pofta de mancare sa nu mai fie asa sporita.eu mananc doar jumate din cat mancam asta vara.asta vara de dimineata pana seara la 9 eram pe strada, si cand ma culcam, nu imi mai trebuia nimic, pe cand acum adorm si la 3 uneori, iar dimineata ma scol la 6.incearca sa manaci putin si usor, si asfel nu iti va mai fii asa gru sa mananci, eu asa am facut

| carminaburana43 a răspuns:

Ai incercat sa nu maninci o zi?
Sa vezi daca pe urma ai pofta?

| selef a răspuns:

Incearca cu ardei iute, apoi mananci orice sa treca iuteala.

| User a răspuns:

Pastile de alea care iti fac pofta de mancare. desi nu stiu daca sunt cele mai indicate.

| alex2009 a răspuns:

Sa te multumesti ca nu mananci, asa faci economie siti mentii si siluieta.Bea lichide cat de multe pentru detoxifiere

| IonutM22 a răspuns:

Mananca o 2 portocale, sau 3-4 mandarine si daca nu ti foame in cateva ore sa-mi zici cum vrei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I-a cavit pentru copii love struck rolling on the floor :d