| Himura a întrebat:

Salut, cunoaste cineva vreo metoda de topire a zaharului fara sa se arda?

4 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Daca vrei sa l topesti inseamna caramelizare ok dai focul la minim. mesteci in el pina se maroneste si gata. ACum nu stiu ce vrei sa faci. Eu fac asa ceva cind fac un sirop caramel si atunci cind eare acea culoare torn apa peste caramel. dar ai grija sa nu te oparest pentru ca are o reactie puternica

| viotm a răspuns:

Pui putin unt sau margarina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il pui pe aburi
pui o oala cu apapa l a fiert si cand fierbe apa pui intr-o farfurie sau oala zaharul si asteptii mestecand din cand in candhappy
spor

| luminita_3141 a răspuns:

Da picuri o picatatura de apa sau mai idicat ar fi uleiul cind il pui la topit la foc mic

Întrebări similare