| dosia26 a întrebat:

Salutare TPU. Am si eu o problema. Vreau sa imi schimb centrala termica si nu stiu de care sa imi iau. Bugetul meu este intre 3000 si 3500 roni! Imi poate recomanda cineva o centrala in bugetul asta? Multumesc frumos si Sarbatori binecuvantate!

Răspuns Câştigător
| gabicoo a răspuns:

Vaillant - depășești bugetul dar nu mai ai dureri de cap după.
Alea ieftine se strică repede, de regulă după ce ies din garanție și tot ai de platit reparații și de schimbat piese. Mai bine pui ceva de calitate din start.

6 răspunsuri:
| Cipi1212 a răspuns:

Vezi la Flanco.

| Whitte a răspuns:

Daca ai deja centrala si vrei doar sa o schimbi, ia ce a spus Darrio. Desi s-ar putea ca firma care iti face schimbul sa aiba si mai ieftine (marci bune). Nu uita ca trebuie sa platesti si manopera.
Nu te avanta la marci renumite si scumpe. E doar publicitate si experienta in ani a dovedit ca nu este chiar asa.
Sarbatori cu bine si tie!

| darrio2007 a răspuns (pentru Whitte):

Romstal este firmă serioasă. Acum 3 ani am dat 4200 de lei pe o centrală Viessmann. In plus 500 de lei instalarea. Deci numai centrala, fără restul instalatiei.

| dge18 a răspuns:

Nu știu prețul la ele dar știu sigur că centralele Vaillant sunt bune. Acum cam toate centralele fac aceleași lucruri dar Vaillant sunt o idee mai "rezistente".

| GygyDuru a răspuns:

Ia asta. E numai 500 lei
https://www.bricodepot.ro/......101273509/