| TraficantaaDePessos a întrebat:

Stiti ceva retete gustoase cu medalion de curcan sau pulpe de pui? Daca se poate repedepuppy dog eyes Merci

Răspuns Câştigător
| Vichtory a răspuns:

Medalion de curcan:
1.Condimentam feliile de medallion de curcan cu sare, piper, si boia de ardei iute dupa care le prajim intr-o tigaie cu usturoi, unt, ulei de masline si vin.

Ciuperci umplute cu crema de branza

Pentru crema de branza avem nevoie de : branza de vaci, praz sau ceapa, sare, piper proaspat macinat, patrunjel tocat, iaurt sau smantana. Introducem totul intr-un vas si amestecam bine pana se formeaza o crema.

Ciupercile le decojim inlaturam piciorusele si le punem in cuptor cu fata in jos circa 8-10 minute dupa care le scoatem, le intoarcem, le umplem cu crema de branza si le mai lasam la cuptor cam 15 minute.

Pulpe de pui:
1.Ingrediente pentru pulpe de pui coapte cu cartofi

6 pulpe de pui
12 felii de bacon
1 ceapa tocata
600 grame cartofi
busuioc
oregano
pudra de usturoi
sare
piper.


Cum se prepara pulpele de pui coapte cu cartofi


Taie pulpele de pui in bucati. Inveleste fiecare bucata de pui in bacon. Aseaza bucattile de pui si bacon intr-o tava. Asezoneaza cu sare si piper. Presara apoi si ceapa tocata. Aseaza apoi in tava si cartofii taiati bucati.

2.Ingrediente pentru pulpe de pui la cuptor

8 pulpe de pui
4 lingurite sos de soia
pudra de usturoi

Cum se prepara pulpele de pui la cuptor


Pune pulpele intr-o tava pentru cuptor si presara peste ele pudra de usturoi. Apoi toarna sosul de soia peste pulpe si pune-le in cuptor. Lasa-le sa se faca 60 de minute, la 195 grade Celsius. Pielea ar trebui sa fie aurie si crocanta.

Cum se servesc pulpele de pui la cuptor


Serveste-le cu orez si legume. Poti garnisi farfuria cu cateva fire de patrunjel.

3.Ingrediente pentru pulpe de pui la cuptor cu lamaie


4 pulpe de pui
1 lingura sare
1 lingura usturoi uscat
2 linguri paprica
½ linguri oregano
½ linguri coaja de lamaie
1/3 cana suc de lamaie
½ cana apa

Cum se prepara pulpele de pui la cuptor cu lamaie


Freaca bine pulpele de pui cu sare si usturoi, astfel incat sa patrunda in carne. Presara apoi carnea cu niste paprica. Aseaza pulpele de pui intr-o tava, cu pielea in jos. Intr-un castron, amesteca restul de ingrediente si apoi toarna compozitia peste pulpele de pui.

Da-le la cuptor pentru 45 de minute, la 200 grade Celsius. Dupa 45 de minute, intoarce puiul si lasa-l la cuptor inca vreo 20 de minute.

4.Ingrediente:
4 pulpe de pui
1, 4 kilograme cartofi
6 căţei de usturoi
2 lămâi
6 linguri de ulei de măsline
2 linguri rase oregano uscat
sare
piper

Preparare:
Încingeţi cuptorul la 200 de grade (foc mare).
Curăţaţi cartofii şi tăiaţi-i în felii groase, pe lungime.
Curăţaţi usturoiul şi tăiaţi-l în felii.
Spălaţi lămâile şi tăiaţi-le în sferturi, pe lungime.
Amestecaţi cartofii cu 2 linguri de ulei de măsline, oregano, 1 linguriţă de sare şi puţin piper.
Puneţi cartofii în tavă.
Adăugaţi pulpele de pui în tavă, printre cartofi.
Adăugaţi usturoiul şi feliile de lămâie printre cartofi și pui.
Presăraţi cu puţină sare şi piper.
Adăugaţi restul de ulei şi 200 ml de apă.
Acoperiţi cu o folie de aluminiu şi introduceţi la cuptor pentru 40 de minute.
Îndepărtaţi folia şi mai lăsaţi la cuptor 10-15 minute, până când carnea şi cartofii prind o culoare frumoasă.

Sau uite aici niste lincuri cu imagini:
http://gospodini.blogspot.com/2007/09/pulpe-de-pui-pe-pat-de-cartofi.html
http://www.delicatesa.ro/......ntana-2193
http://gospodini.blogspot.com/2007/11/pulpe-de-pui-la-capac.html
http://www.papabun.com/......-aluminiu/
http://delly.garbo.ro/......e-pui.html
Bafta la gatit si pofta buna.
Funda?

4 răspunsuri: