| Donsavas a întrebat:

Sucurile cu b uri, zinc magneziu si alte minerale sunt chiar nutritive sau e vrajeala?

Răspuns Câştigător
| SingleForOne a răspuns:

Nu știu dacă este relevant sau nu, dar la apa plată și apa minerală scrie câte minerale conține produsul, în timp ce sucurile cu vitamine și cele naturale conțin un anumit procentaj, și deseori mic, după cum am observat. Nu știu dacă am observat bine sau nu, dar nu ar merita să încerc deloc, fiind și al naibii de scumpe.

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Asta cere un studiu stiintific nu credinta ca cred ca da sau cred ca nu
Din rezultatele acestui studiu, se poate afirma că sucurile de fructe studiate nu conțin urme de metale toxice și conținutul de minerale este în limita care nu va fi dăunător consumatorului și sucurile de fructe studiate sunt adecvate consumului pentru a completează deficiența mineralelor esențiale din alte surse alimentare și îmbunătățește nevoile nutriționale generale ale consumatorului. De asemenea, recomandăm producătorilor care folosesc materiale pentru ambalare sucurile lor să se asigure că sunt bine lăcuite înainte de utilizare pentru a preveni levigarea materialelor toxice ale cutiei în suc.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4745552/

| Jassmina a răspuns:

Nu-i vrajeala, doar ca toate vitaminele sunt sintetice, nu naturale si 60-70% din ele se elimina prin urina.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Au în ele nutrienți, dar trecuți prin fabrici. Nutrienții cu adevărat nutritivi îi ai in produsele naturale vegetale proaspete, vitamine, minerale, fitonutrienți, enzime, potențatori de absorbție în proporții echilibrate, care nu fac rău organismului. Să bei din când o doză, să le faci vânzare, să trăiască și ei pe lumea asta. Dar dacă exagerezi, te dezechilibrezi, ceea ce cu un suc de morcovi sau de portocale stors de tine acasă e mai greu.

| KR0NSTADT a răspuns:

Sunt benefice organismului. Dar numai cele făcute acasă, din fructele și legumele sănătoase cultivate de tine. Cele din comerț mai au și aditivi.