| Sonia822 a întrebat:

Voi cat lasati mamaliga la fiert? (in minute, dupa ce clocoteste apa)

Răspuns Câştigător
| ancaval a răspuns:

Pui apă cu sare în oală.
Când apa fierbe, pui făina de mălai, așa în ploiae. Nu prea mult că se îngroașă prea tare.
Amesteci bine bine, și fără oprire, până când se evaporă toată apa. Hai să zicem 3-4 minute. Chiar nu am stat să socotesc cât durează. Oricum se vede pe ea că e gata. Sau tragi oala de pe foc și cu lingura guști, să vezi cum e.

| Sonia822 explică (pentru ancaval):

Am citit ca unii o fierb 20 minute, si ma gandeam ca trebuie sa-l las mai mult.

| ancaval a răspuns (pentru Sonia822):

Păi NU mămăliga o fierb 20 de minute, apa.

Apa durează mai mult până fierbe. Dacă lași mămăliga 20 de minute, o fi arsă, clar.

5 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Pana se îngroașă.

| gemeni6226 a răspuns:

Nu ma uit la ceas dar dupa ce apa a fiert si pun in ea mamaliga astept sa fie mai consistenta dar niciodata nu cred ca-l fierb mai mult de 10 minute.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare