| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a întrebat:

Vreau si eu niste retete de preparare cu carniiita de puiii; X.

Cele mai bune au fundita.



Mesc love struck;*

Răspuns Câştigător
| Faηta a răspuns:

O reteta care la noi acasa e "traditionala" happy.

Piept de pui in crusta crocanta:

Ingrediente
1 piept mare de pui (dezosat)
putin susan
putina faina
1 albus de ou
ulei pentru prajit

Preparare:
Se taie pieptul de pui fasiute subtiri, cam de un deget.
Se bate un pic albusul de ou cu 1 lingura apa. Se adauga fasiutele in albus si se amesteca pana sunt bine acoperite.
Susanul si faina se aseaza pe o farfurie sau intr-o cutie. Se trec fasiutele prin ele sau daca folositi o cutie, le puneti inauntru, puneti capacul si scuturati pana fasiile sunt bine acoperite.
Incingeti bine mult ulei si prajiti fasiutele (in cateva ture, sa nu fie inghesuite in tigaie) pana devin rumene si crocante (cca 2 minute/tura).
Se scot pe servetele sa se absoarba de grasime si se servesc imediat.
Sper ca te-am ajutatwinking. Funda?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.zfilme.do.am

| elena a răspuns:

CIULAMA DE PUI

Carnea de pui e placuta la gust in orice fel ar fi preparata. Pentru diversificare, n-ar strica sa servesti o ciulama, dar nu uita ca cea mai buna este calda, deci gateste-o doar pentru a o manca doar la o masa.

Ingrediente: 1 pui portionat in 6-8 bucati, 1 morcov, 1 ceapa, 1 ceasca de lapte, 1 lingura de unt, 1 lingura de faina, sare

Mod de preparare: Se fierb bucatile de carne cu ceapa si morcovul si se spumeaza. Cand carnea este fiarta, se scoate si se strecoara zeama. Intr-o cratita se prajeste faina in unt, fara a o rumeni. Se stinge apoi cu zeama in care a fiert carnea si cu laptele, amestecand cu grija pentru a nu seface cocoloase. Dupa ce clocoteste de 2-3 ori, punem bucatile de carne. Se potriveste de sare. Se mananca fierbinte, cu mamaliga si ardei iute.

Întrebări similare