| Elelena65 a întrebat:

Am cumpărat două rochii cu paiete oversize mărimea S si mărimea M și nu știu pe care să o opresc. Mărimea S vine mai așezată pe corp dar este prea scurtă și mă ține puțin la subraț iar marimea M este mai lungă dar vine cam mare în zona gâtului și în spate. Rochia este fără mâneci și se leagă în spate cu o funtă. Pe care să o opresc?

4 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Pai opreste-le pe amandoua! S-ul o imbraci cand stii ca nu trebuie sa stai cu ea toata ziua pe tine dar merita sa arati bomba happy iar M-ul o imbraci ca stii ca vei sta asa toata ziua! Nu crezi ca merita sa fi din cand in cand bestiala? Eu asa as face laughing Oricum la marimile care le porti oricum esti o frumusete si in M dar S-ul iti scoate formele mai in evidenta happy Asta e doar parerea mea de barbat, tu faci cum crezi ca e mai bine!

| Elelena65 explică (pentru lpavel):

Eu aș fi oprit S ul dar e prea scurtă, dar cred ca cu ștrampi merge.

| lpavel a răspuns (pentru Elelena65):

Normal ca merge! dar vara merge si fara strampi ca doar porti chilotei banuiesc... big grin

| Elelena65 explică (pentru lpavel):

Da,dar am luat-o pentru Revelion și de aia m-am gândit ca merge cu ștrampi, vara afară nu am cum sa o port că este cu paiete, cred ca merge mai mult la ocazii speciale