Este culoare anului 2010 deci se poarta. Mie imi plac unele modele de cizme rosii dar conteaza mult : model cu toc sau fara lungi scurte si sa ai la ce sa le asoretzi niste cizme rosii( rosu mai inchis) cu lac mi-ar placea .
LoVe!
Depinde ce rosu, daca e un rosu mai spre visiniu mie mi-ar placea. Daca e rosu aprins nu prea cred, iasa prea in evidenta si mie nu`mi place.
Depinde de model si daca au sau nu au toc. Insa este sfarsitul lui ianuarie, deja lumea incepe sa poarte mai mult adidasi decat cizme. Eventual ti le-ai putea lua pentru iarna viitoare, daca ti se potrivesc.
Depinde. Daca e vreun rosu aprins sau sclipicios e de cucoana, dar daca e un rosu inchis(visiniu) merge.
Pff, nu-mi plac
Rosu' nu merge la orice asortat.in + e o culoare destul de exagerata... ia-ti niste cizme UGG
Nu fi caracghioasa. Nicio culoare nu poate fi matura. De aia sa numeste culoaree Depinde de tipul imbracamintii
Rosu nu mi se pare deloc o culoare matura! e chiar o culoare pentru adolescenti... daca ti se par ok, ia'le fara nici o problema
alle96 întreabă: