Da, destule, dar e foarte usor returul la ei si nu am avut niciodata vreo problema.
La retur trebuie sa platesti transportul?
Depinde, eu sunt client genius nu platesc niciun transport
Nu plătești nimic în caz de retur.
Da. Unele le-am dat retur. Pentru unul am primit o diferență de bani și l-am păstrat (era o masă de terasă cu vreo 20cm mai scurtă decât cea comandată).
Oricum, la astea am scris mereu evaluări. Că nu le publică ei pe toate, e altă poveste.
Fix azi. Am comandat o masa de calcat de 90x30 cm, am primit o infectie sinistra de 26X11 pe care puteam sa o iau cu 4 lei de pe Temu. Asta de am comandat-o e 75 de lei. Ceva discount, dat 60. Facut cerere de retur, ca nu am putut sa vb cu nimeni uman, fiindca asta e efectiv inselaciune/frauda, nu descriere eronata.
Da! Am comandat un miniaspirator, cu baterii pentru tastatura laptopului și am primit unul cu acumulator, cu ambalajul deteriorat și produsul spart. Am solicitat retur, la o oră de la primirea coletului (nu am verificat pe moment și nici nu optasem pentru desfacerea coletului la primire) și ghici - jigodia de curier a anulat returul sub motiv că nu am putut fi contactat. Am așteptat să fiu contactat și văzând că nu mă sună am verificat în contul meu și am văzut că returul era anulat pentru că nu am putut fi contactat. Am mai solicitat retur încă o dată și de data asta jigodia nu a mai avut de ales, a sunat și a venit să ridice coletul. Când l-am întrebat de ce face măgării a susținut că nu a fost el, nu i-am vorbit urât, doar l-am întrebat și ghici ce a făcut - m-a sunat "din greșeală" (de pe același număr) la ora 1 noaptea și imediat a închis. L-am "dibuit" prin parcare a doua zi, că stă în zona mea și a dat în bâlbâială că nu este vinovat că poate, din greșeală, a format la ultimul număr apelat, că are copil mic, că...
În concluzie: Fă retur și urmărește în contul tău parcursul.