Singura sansa sa iesi mai ieftin e sa cauti la tine in oras un magazin mai mic, care are oferte. Eu am dat 480 pe lentile, si una din ele are dioptrie 0, la Optiblu, care e franciza ca cele mentionate de tine.
Eu am dat 200 pe lentile pentru lumina albastra. Focus optic se numește firma
Mergi la lensa - lucrează bine. Dar vezi să-ți facă un control înainte. Întreabă dacă au dioptron.
Cam stupid sa ceri astfel de sfaturi fara sa dai o locatie. Unde stai? Bucuresti, Poplaca, Lungulețu? Mergi la tine în sat și caută un centru de optometrie, cu rame și lentile.
Dacă ești dintr-un oraș mare la fel... mergi acolo cu rețeta dacă ai, dacă nu, fac ei verificarea dioptriei. Poți întreba înainte cam cât ar costa, nu te obligă nimeni să cumperi. Eu mergeam în 3-4 centre înainte de a lua decizia finală pentru că prețurile difereau. Au și rame de buget dar și lentile mai ieftine.
Nici Temu dar nici Lensa si alte timpenii. Te duci frumos la un cabinet - cabinet, nu magazin de ala de optica unde cel ce iti face masuratorile are bonus din vinzari, si iei reteta. Pe baza retetei iti iei ochelari frumos online, din Romania, la un pret corect. In caz de trebuie reglati ceva, te duci la un shop de optica din oras. https://optiplus.ro/