LOL![]()
atunci:massimo dutti,ralph lore,tommy hilfiger,guess by marciano, berskha, C&A(barbati, logic
)new yorker, H&M.
Vei gasi mai ales la NEW YORKER>Funda?
Niste pantaloni tip jeans poti gasi in magazinele Stradivarius, la pretul de 90 de lei. Au toate culorile: albi,negri,maro,crem, verzi, rosii, albastri, bleumarin. Nu-ti recomand sa-ti iei de pe net, pentru ca am avut experiente neplacute cu comenzile de pe net (marimile nu corespundeau iar materialele lasau de dorit). Pupici!
Adevaru asta e
si unele sunt chiar de prost gust(gen taieturi, petice, paiete, sclipici sau flori) restul sunt draguti pentru ca sunt niste culori electrice sau clasice.marimile corespund.se gasesc si la stradivarius, new yorker, C&A, massimo dutti, guess by marciano.Dar nu stiu pentru ca nu a specificat unde sta si daca acolo sunt mall-uri.
Intra pe Starshiners.La categoria jeans gasesti toate modeleel.Eu am unii ciclam(fara taieturi) si unii alb-arginti(tot faraa taietauri).
Bershka,stradivarius,new yorker, C&A, massimo dutti, guess by marciano.Dar nu stiu pentru ca nu a specificat unde sta si daca acolo sunt mall-uri.