| Ancutza12 a întrebat:

Stiti vreun site sigur, de unde pot face comanda online de haine? Care sa specifice cat costa transportul la fiecare produs si sa aiba si un nr de telefon. Multumesc! happy

Răspuns Câştigător
| supermamici a răspuns:

Http://timez.ro/director-magazine-online/

Un director cu site-uri online de incredere, grupate pe categorii: de la fashion (imbracaminte, incaltaminte, accesorii) pana la electronice si jucarii pentru copii. Toate sunt obligate sa aiba nr. de telefon si date de contact, toate sunt obligate sa aiba link catre protectia consumatorului.

Multe din ele, o data pe luna au promotii si oferte (de la produse gratuite pana la transport gratuit).

In functie de suma cumparata, transportul poate fi gratuit, nu exista transport pe produs ci per total cumparaturi (ar fi aiurea sa te taxeze pe 5 produse care le iei odata intr-un singur pachet).

3 răspunsuri:
| rocket a răspuns:

Stiu mai multe. http://bit.ly/UAusPy La asta dupa ce te inscri au in fiecare zi oferte foarte bune la haine de firma cu reduceri foarte mari. Eu am comandat deja de cateva ori de pe el. Livrarea e 20 lei/colet si la comanda de peste 300 lei ai livrarea gratuita.
Apoi este http://www.energicshops.ro/femei care e foarte de incredere si nu are produse foarte scumpe. Sunt preturi bune. Livrarea, scrie si in informatii, e 15 lei/colet. Intr-un colet iti pune toate produsele pe care le comazi.
Si nu ma deranjeaza daca nu mai poti sa imi dai funda. Sper sa te ajute. Ca un director nu stiu cum o sa te ajute. Acolo se poate baga orice firma.

| Serban_Alexandra_1997 a răspuns:

Da pe okazii.ro gasesti orice..transport gratuit si la fiecare produs gasesti nr de tel

| claa a răspuns:

Iti recomand www.banila.ro
Au transportul gratuit iar fiecare produs are pretul afisat.