| Alin5644466 a întrebat:

Buna TPU, urgent vreau rapsuns. Daca cineva comanda pe olx ceva. De exemplu, a comandat o persoana blugi
cum pot sa ii impachetez ca niciodata nu am trimis colete. Si nu stiu cum sa impachetez blugii. In ce tip de ambalaj asa am niste pungi de pe shein temu cu sigiliu si cum trebuie sa scriu adresa pe colet, eu sau cei de la fan

Răspuns Câştigător
| Frank51 a răspuns:

Au acolo direct cutii de cumpărat, iar pe colet trebuie să pui tu acel pdf pe care îl primești în aplicație.

| Alin5644466 explică (pentru Frank51):

Pdf cu datele awb, unde scrie fan curier, awb respectiv, numele meu si numele persoanei care a comandat, adresa unde se duce, nu? Trebuie sa scot la imprimanta poza aia din pdf?

| Frank51 a răspuns (pentru Alin5644466):

Da, eu am scos la imprimanta si am lipit cu scoci pe colet.

Trebuie neaparat color sau merge si alb negru sa scot

| Frank51 a răspuns (pentru Alin5644466):

E ok oricum, e important să scaneze codul ăla...

Ok mulțumesc frumos pentru răspuns

6 răspunsuri:
| merlin45 a răspuns:

Bună. Când am trimis colete cu haine prin OLX, am pus articolul vestimentar într-o pungă de uz casnic, pe urmă l-am înfășurat în folie cu bule și apoi fie l-am pus într-o cutie mică, fie într-o pungă de la alte comenzi, fie într-un plic. Poți pune blugii într-o pungă cu sigiliu în loc de una de uz casnic. Folia cu bule este pentru extraprotecție, iar ambalajul principal îl alegi tu - fie o cutie în care să nu aibă prea mult loc de mișcare, fie un plic galben cu protecție, fie o pungă precum cele de la Sameday. La final, lipești bine cu bandă adezivă.
Legat de ce ar trebui să scrii pe colet, dacă comanda a fost făcută cu opțiunea Cumpără cu livrare, tu nu trebuie să scrii nimic, curierul va printa AWB-ul și îl va lipi după ce îi vei înmâna pachetul. Dar ai și opțiunea de a lista tu eticheta cu AWB-ul, dacă vrei/este mai simplu pentru tine.