| NoName2105 a întrebat:

Cum pot sa fac un schimb pe Okazii.ro? Cineva vinde un telefon (are garantia de livrare si poate fi returnat) si as vrea sa fac schimb cu telefonul meu + diferenta din partea mea. Exista riscuri? nu as vrea sa iau teapa..are 100% calificative pozitive. Cum se procedeaza in cazul schimburilor? Multumesc, astept raspuns.

Răspuns Câştigător
| Cosma16 a răspuns:

In cazul schimburilor, trebuie sa va puneti de comun acord.Prin posta sau fata in fata.Da exista riscuri ca celalalt sa nu mai trimita coletul.Cea mai buna metoda este fata in fata!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca are calificative 100 % e serios.Si eu am cumparat de pe okazii.ro,prompt,in termen, marfa buna, exact ce era afisat in anunt.In cazul schimbului sa stii ca eu cred ca nu se poate lua teapa, deoarece e un site foarte serios, in care se verifica telefonul si adresa.E bine totusi sa va puneti de acord prin telefon daca nu se poate fata in fata si sa trimita el prima data.

| laurentiu80 a răspuns:

Eu in locul tau nu m-as baga la schimburi cu persoane pe care nu le cunosc, chiar daca are calificative pozitive. Daca iti da o teapa nici politia nu are ce sa-i faca, este exact cum ti-as trimite eu o scrisoare si tu ma dai la politie ca ti-am trimis o scrisoare. Dar exista si posibilitatea sa fie un om corect. E riscul tau.

| Okaziiro a răspuns:

Buna ziua,

Okazii.ro reprezinta o platforma de tranzactionare cu ajutorul careia se pot incheia tranzactii de vanzare. Schimburile exclusive nu sunt permise in cadrul site-ului.

In cazul care decideti sa va orientati catre alte produse din cadrul site-ului si doriti sa le achizitionati, Okazii.ro recomanda tuturor utilizatorilor sa aleaga produsele marcate cu Garantia de Livrare sau, in cazul in care acestea nu fac parte din program, sa solicite vanzatorului Garantia de Livrare. Acest serviciu este gratuit si se activeaza instant pentru vanzatorii Okazii.ro. Principalul avantaj al acestui serviciu este protectia sporita a cumparatorului prin garantarea primirii produsului descris pe site. In caz contrar, utilizatorul poate solicita returnarea articolului în termen de 3 zile lucratoare de la primirea acestuia. In aceasta perioada contravaloarea produselor achizitionate prin intermediul Garantiei de Livrare este blocata intr-un cont intermediar, detinut de catre Okazii.ro. Daca in acest interval cumparatorul nu reclama conformitatea produsului cu descrierea de pe site, banii sunt deblocati si transmisi mai departe vanzatorului.

Un utilizator mai poate alege si primirea articolului cumparat prin Predare personala sau la punctul de livrare Okazii.ro din cadrul Magazinului Domo aflat in incinta Baneasa Shopping City, Bucuresti. Astfel se asigura faptul ca produsul pe care utilizatorul il achizitioneaza este cel dorit si tranzactia se incheie numai daca articolul corespunde calitatii si caracteristicilor pe care vanzatorul le-a furnizat in anunt.

De asemenea, daca aveti nelamuriri, va puteti adresa colegilor in cadrul echipei de Asistenta Clienti Okazii.ro pe adresa de mail suport@okazii.ro sau la numarul de telefon 0374658344 de luni pana vineri intre orele 9:00-21:00.

O zi placuta,
Okazii.ro

| Scremer a răspuns:

Mai bine e sa te intalnesti fata in fata cu el ca poate ia tu i trimit un telefon fain si el poate sati trimita pietre in pachet pentru ca nu vezi odata ceti vine coletu trebuie sa platesti pe locbig grin