| Sjhxjcks a întrebat:

Buna ziua! Vreau sa dau comanda pe Trendyol de niste carti. Imi apare ca acestea vor fi ambalate in mai multe pachete separate, iar la cartile mai ieftine imi apare ca mai am 4.50 lei pana la transport gratuit. Suma totala a cartilor este de 165.77
Vreau sa stiu, daca acestea vor veni intr-un singur pachet, fiind aceeasi adresa, sau daca o sa platesc transportul la pachetele mai ieftine, dupa cum imi apare in aplicatie. Eu vreau sa nu platesc transportul.

Răspuns Câştigător
| IL0VEDINER0 a răspuns:

Transportul il platesti o singura data, dar produsele vin in pachete diferite

5 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

E frumos sa vrei, dar daca apar colete separate o sa vina separat, cu transport separat daca nu sari de limita aia.

| VoidEternal a răspuns:

Pe Libris ai transport gratuit peste 135. Si ai toate cartile intr-o singura livrare, cu un singur colet.

| Sjhxjcks explică (pentru IL0VEDINER0):

Multumesc

| Sjhxjcks explică (pentru VoidEternal):

Păi eu voiam de pe Trendyol?

| VoidEternal a răspuns (pentru Sjhxjcks):

Dintr-un motiv anume? Ai vreun atasament special pentru o corporatie din afara tarii, care vine sa dea in preturi (cu subventii enorme de la guvernul de care apartin) calcand pe bussinesurile din tara ta? Adica daca gasesti cartile alea cu transport gratuit si e si mai practic sa le primesti de la o afacere romaneasca care iti angajeaza concetateni si care plateste taxe la tine in tara, taxe din care functioneaza (asa prost cum functioneaza) societarea in care traiesti, nu ai comanda mai degraba de la ei?

Intreb si eu.

Esti liber/libera sa le iei de unde vrei, dar e bine sa privesti un pic si mai in amanunt.