anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

! Care e mai bun: iPhone 4 sau Samsung GalaxyS? Exista altul mai bun? Sa astept pana apare iPhone 5? Dau voturi, si la cel mai bun, funda! happy

Răspuns Câştigător
| GirlWonder a răspuns:

Nu cred ca poti face o comparatie corecta intre iPhone si Samsung Galaxy S deoarece au sisteme de operare diferite (iphone- IOS 4 Samsung-android), dar iti pot spune ca am iphone 4 si functioneaza excelent, camera foto e de calitate, miile de aplicatii sunt foarte amuzante si unele foarte folositoare, iar inregistrarea video HD este de o calitate inegalabila

9 răspunsuri:
| Deeeia a răspuns:

Uite toti sar repede pe varianta ca iphone4 e mai bun decat Samsung galaxy s ei bine nu e asa happy amn2 sunt foarte bune. o cunostiinta are iphone4 si eu am Samsung galaxy s eu iti recomand cu placere Samsung galaxy s deoarece merge foarte bine si o facut baie de 2 ori si inca functioneaza ca nou dar iphoneul daca il scapi se sparge imediat si sa nu uitam pretul este mai convenabil 17-18 milioane sau 30 in sus big grin de restul poti sa iti iei altceva big grin mergi pe varianta Samsung galaxy s emult mai bunawinking :*

| miha90z a răspuns:

Intre cele 2 eu zic ca Samsung : http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3275&idPhone2=3115
dar eu tot fana Nokia raman :D si iti recomand Nokia

| stefan573 a răspuns:

Iphone 4 eu il am si merge supeeeeeeeer~~!~!~~! su nu exista mai bune iphone e cel mai tare!

| Beastboy a răspuns:

Sincer mie mi se pare mai convenabil Samsung. desi cu iphone poti sa te dai mare si blablabla. daca esti genu.
cat despre iphone 5 laughing nul astepta. cine stie cand o sa apara si cat o sa coste.

| Cornelcmn8 a răspuns:

Htc desire hd

| Maniax a răspuns:

Galaxy S, de ex:vrei sa te uiti la un video pe youtube, iPhone 4 se incarca in 2 minute galaxy S intr-un minut, grosimea:iPhone 4 e mai gros decat galaxy s; marimea ecranului la Galaxy S e 4 inci iar la iPhine e de 3, 5
Funda?

| FPS1kkk a răspuns:

IPhone 4, mai ai de asteptat pana la iPhone 5.

| TheDarkness a răspuns:

Parerea mea iphone 4big grin

| ZoziiTheShawol a răspuns:

IPhone 4, ca de obicei big grin