Ce ai putea sa ii iei cadou?
Hainute, jucarii (dar trebuie sa ai grija sa fie moi si sa nu fie atat de mici incat sa le poata ingera), un animal mare de plus si pe langa toate acestea ceva dulce
.
Pai daca are 6 luni ii poti da lapte sau poti framanta cartofii si sa faci piure si da-i cate putin... poti face supa si dai putin de tot! sper ca te-am ajutat
Bună,
Un ursuleţ, o cămaşă (dacă e băiat), o rochiţă ceva (dacă e fată), o carte colorată, o jucărie.
Pai: si eu am un verisor de 6 luni. Eu i-am luat niste jucarii care suna si ceva jucarie de ros pentru gingi.
fundita?
Depinde de ce sex e... Uite daca e fata, poti sa ii dai o papusica[din plus] sau poti sa ii faci cadou o rochita, iar daca este baiat poti sa ii iei o masinuta, sau la fel ca la fetita, un costumas.
Sper ca te-am ajutat
BAFTA la cumparaturi!
Cel mai bine ar fi :
Hainute sau o jucarie care sa faca zgomot.
Sunt jucarii speciale pentru bebelusi.
Funda?![]()
De 6 lunii?
Peii Zornaitoare moale, Jucarie din plastic muzicala, Carucior, X-Lander - Geanta scutec, si ceva Jucarii!
Uite te poti inspira de aici :) http://www.bestkids.ro/c-69-jucarii-educative.aspx
Buna! Iti recomand cele mai bune jucarii pentru bebelusi de pe www.iaia.ro. Eu i-am cumparat nepoatei mele si sunt multumita de materialul din care este confectionat.
XutZu1997 întreabă: